GreekBoy Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ne intalnim mai multi la Arc azi? de acolo vedem ce facem, unde mergem .... ideia este sa ne plimbam ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 (editat) cum e vremea in bucuresti, nor? Editat Septembrie 27, 2009 de tiptil1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Septembrie 27, 2009 Autor Share Postat Septembrie 27, 2009 Pe internet spune ca e soare, 23 de grade .... momentan nu e soare ... dar nici nu o sa ploua sau ceva de genul ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 Ne intalnim mai multi la Arc azi? de acolo vedem ce facem, unde mergem .... ideia este sa ne plimbam ........... Zi repede ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Septembrie 27, 2009 Share Postat Septembrie 27, 2009 salve, in leg cu p[limbarea , din cate am inteles traseul va fi buc-tulce si mai departe???? v-om opri v-om lua masa sau doar plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GreekBoy Postat Septembrie 27, 2009 Autor Share Postat Septembrie 27, 2009 nu s-a mai facut nimik, eu am plecat din bucuresti cu mai multi motociclisti ....... sorry dar cu alta ocazie ... ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate