Sari la conținut

K@rbon

Membru
  • Număr conținut

    214
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    karbon_23

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI SECTOR 1
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda cbr f4i
  • Numar Moto
    din aluminiu
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cbr si atat-

Vizitatori Recenți Profil

1.159 citiri profil

K@rbon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare, am un motor ij 35 cu 1 piston, i am pus magnetou de voshod si nu porneste, i am reglat avansul, si da rateuri plus pedala data peste csp, mia umflat glezna de 2 ori, nu stiu ce sa ii mai fac, rog ajutor!
  2. salut, ce placa video este , si aparatul remington este de tuns sau aranjat barba? si unde in popesti leordeni?
  3. mersi de informatii dragi colegi pe 2 roti
  4. Sudura carter Salut ,s-a mai confruntat cineva cu carterul crapat si ulterior sa il sudeze? Intreb pentru ca nu stiu ce sa fac sa caut al motor sau sa il sudez si sa merg cu mobra asa, adica o tine sudura? e vb de o crapatura de circa 2 cm sub capacul de la stator.
  5. Salut. Imi spui te rog un pret intinzator pentru honda cbr 600 f4i 01-07 M-ar interesa si pe mine de asemenea
  6. Salut, un reglaj de distributie, cat m-ar costa?, zdrangane lantul intinzatorul, unul din ele....
  7. Ok, ms de raspunsuri, prin urmare o sa o duc la un service caci singur nu cred ca ii dau de cap si nici nu vreau sa o stric mai mult decat este
  8. Salut, am si eu o intrebare? Cum reglez intinzatorul de distributie la un motor de honda cbr f4i, avand un intinzator mecanic si altul hidraulic, cel mecanic cred ca l-am reglat astfel incat partea care intra in motor a ajuns sa aibe 23mm, si tot se aude acel zdranganit al lantului. Iar cel hidraulic nu stiu cum se regleaza, precizez ca are un surub in capat, care daca il indepartez avand o surubelnita subtire il pot regla , dar se prea poate ca arculs a fie slab si sa nu impinga destul lantul astfel distributia sa functioneze fara zgomot. Si alta intrebare lantul de distributie se schimba greu? As avea alt lant sh dar nu stiu cum sa il masor astfel incat s aimi dau seama daca e foarte uzat si el sau e ok. Va astept cu un raspuns
  9. Salut, Orice piesa din motor pentru Honda CBR600F4I 2001. Toate piesele sunt in stare excelenta. Preturi foarte bune. Contact : 0723 188 392 - Alex Mesaj completat PIESA PRET RON STATOR + GEN 350 RON + 250 RON BIELE + PISTOANE 300 RON CHIULOASA 350 RON CILINDRII 350 RON AXE CAME 250 RON AMBIELAJ 250 RON
  10. Salut, am urmatoarele probleme de rezolvat la mobra mea, - se opreste in mers si mi se arde siguranta de 30 amp, imediat ce o schimb se intampla acelasi lucru ( acest lucru se intampla de cand am schimbat motorul mobrel, cel vechi am spart carterul la el) Se prea poate sa fi incurcat firele la montarea celuilalt nou. - se pare ca carterul motorului nou este fisurat, am constatat acest lucru dupa ce l-am curatat si indepartat o pojghita de "clei" care probabil a fost pus acolo sa stopeze scurgerea de ulei.Prin urmare l-a sudat la acelasi baiat de unde l-am cumparat dar tot degeaba , adica tot se scurge ulei exact prin spatele capacului stg . cum te asez pe sa. Se prea poate sa trebuiasca din nou sudat Prin urmare m-ar interesa un mecanic bun si electrician.
  11. am schimbat tot motorul cu altul sh si ma gandesc ca la montarea celuilalt sa nu aibe el o problema cu toate ca nu aveam cum da gresesc la montarea mufelor , nesemanand nici una cu alta , poate doar papucii care se prind cu piulita.
  12. Salut , asa cum scrie si in titlu am o problema electrica la Honda cbrf4i adica mi se topeste siguranta de 30 , practic a topit si suportul unde este siguranta fixata, si bordul nu se mai aprinde nimic in el decat la inlocuirea sigurantei cu alta noua. Daca se poate da un electrician bun pe asa ceva. Multam fain.
  13. ma poate ajuta cineva pt a desface carterul inferior
×
×
  • Creează nouă...