cubbusiness Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Salutare la toata lumea. Caut de cateva ore o carte tehnica sau un manual pentru Yamaha Aerox sau MBK Nitro si nu am gasit nicaieri. Nici pe google nici pe siteuri , nici pe Dc++. Are cineva vreuna sau stie cineva de unde se poate lua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 Pana acum mi-a raspuns pe mess Adrian si am vb cateva chestii dar nu are vreun manual de Aerox sau Nitro. Poate gasiti ceva pentru ca multa lume ar fi interesata de aceste materiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Mai 27, 2006 Autor Share Postat Mai 27, 2006 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avi Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 salut uite poate te ajuta site-ul asta cautati la piese originale si alegeti modelul si ai scheme cu piesele originale si montarea lor salutare http://www.easyparts.nl/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexpavelescu Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Am reusit eu sa fac rost de acest manual in format original (tiparit) Daca sunteti interesati raspundeti aici sau la tel:0724024804 Alex Cu respect, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubbusiness Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 Salut Alex, Hai ca diseara vin la tine sa fac si io un xerox. Nu mai credeam ca il gasesc. Mersi mult, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate