Sari la conținut

cubbusiness

Membru
  • Număr conținut

    90
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.contabile.ro
  • Yahoo
    euroactiv

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    98
  • Numar Moto
    B 99 evo
  • Club
    Yamaha

cubbusiness's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Eu nu am inteles doua lucruri : Se poate casa si o motocicleta ? Si cat primesti pe ea ? Multumesc
  2. de unde ai cumparat claxonul ? ca am si eu nevoie de unul
  3. Pai Metro ce treaba sa aiba . daca se strica ei te trimit la importator. Deci importatorul e obligat sa iti aduca piese sau sa il repare in caz de defect nu Metro.
  4. eu cred. ca asa cum viitorul auto va fi hibrid, electro asa se va intampla si cu scuterele.
  5. Eu nu prea am mai intrat pe forum si cand am vazut ce ti s-a intamplat am ramas socat. Oricum te felicit ca ai facut poze si l-ai inregistrat pe taran. Cere cat mai mult pentru ca astia de la asigurari vor incerca sa te fraiereasca. Eu vreau sa te ajut. Am un prieten avocat bun in Baroul Bucuresti si pot sa vorbesc cu el daca ai nevoie. Ma gasesti la 0744.63.64.19
  6. nu ati inteles intrebarea mea, si ca sa raspunzi cum trebuie e neaparat sa citesti noul cod rutier si regulamentul. problema pe care o pun eu e din punct de vedere legal. stiu si eu ca e scuter, dar legea nu prevede decat moped sau motocicleta.
  7. Eu mi-am dat seama ca scuterul meu nu se incadreaza in nici o categorie in sensul noului cod rutier. ce zice legea: '21. moped - vehiculul cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depăÂşeÂşte 45 km/h Âşi care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depăÂşeÂşte 50 cm 3 sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kW; 22. motocicletă - autovehiculul cu două roți, cu sau fără ataÂş, echipat cu un motor care are o capacitate cilindrică mai mare de 50 cm 3 Âşi/sau a cărui viteză maximă, prin construcție, depăÂşeÂşte 45 km/h;' ce am eu Scuter Yahama cu talon, carte, ITP, asigurare, tot ce trebuie. in talon scrie motor 50 cm3, viteza maxima 50 , putere 3 kw, categoria MOTORETA. ce zice legea ? nu exista categoria MOTORETA nici in Codul Rutier nici in Regulamen. Mopedul nu depaseste 45 de km la ora --------- RAU al meu prinde 50 Mopedul nu depăÂşeÂşte 50 cm 3-------------------OK al meu e ok nu depaseste 50 cm3 Mopedul putere nominală cel mult 4 kW----------OK al meu are 3 kw motocicletă:capacitate cilindrică mai mare de 50 cm 3-------RAU al meu nu depaseste 50 cm3 motocicletă:viteză maximă ce depăÂşeÂşte 45 km/h------------OK depaseste 45 km/h eu trag concluzia ca e motocicleta . voi ce ziceti ?
  8. ce se intampla cu Butuza ca iritrack-ul il arata aproape de start desi pe ceilalti ii arata la finish. ?
  9. La multi ani celor cu scutere electrice! Spuneti-va parerea.
  10. pana la urma stie cineva sigur, eventual de la vreun instructor de unde se obtine hartia cu care se poate circula cu scuterul ?
  11. cumpar curea yamaha aerox 97 stiti unde pot sa gasesc ?
  12. glumesc. sper sa fie frumos. eu o sa vin.
  13. Locul I este luat. Vin cu Aeroxul. Se ridica pe o roata. Feriti-va.
×
×
  • Creează nouă...