umoto Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Editorial 3 “La mai mare?!” Mondo motor 6 Rubrică de Âştiri Test Âşi tehnică 8 Noutăți 2010. “Viitorul începe azi” 14 Drive-test: Royal Enfield Bullet 500 Classic EFI. “Regresie temporală” 18 Drive-test: Aprilia Mana GT 850 ABS. “100% tourer” 20 Alpen Masters 2009, partea a II-a. “Vânători de munte” 44 Test practic: consumul de benzină. “Consum mic, distracție maximă” Magazin 50 Test comparativ: sisteme ABS. “Prim-plan pe stop-cadru” 62 Expoziția de motociclete de epocă Âşi clasice, BucureÂşti. “Trecutul prezent” 64 Echipamente Âşi accesorii Mică publicitate 68 Motociclete second-hand Sport 70 Red Bull Romaniacs, 15-19 august 2009. “Triumful debutanților” 74 Moto Grand Prix: Brno – Cehia, Indianapolis – SUA, Misano – San Marino. “Desprindere Rossi” 75 C.M. Superbike/Supersport: NĂźrburgring – Germania. “DepăÂşire la vârf” 76 Superbike vs Formula 1. “Viceversus” 82 Din numărul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cum am mai zis si-n alta parte, eu la abonament n-am mai primit revista de cateva numere... Mai are rost sa solicit undeva schimbarea adresei daca luna viitoare ma mut de la locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
umoto Postat Octombrie 26, 2009 Autor Share Postat Octombrie 26, 2009 spune-le treaba asta la office@motorpresse.ro o sa le atrag si eu atentia sa trateze cu seriozitate abonatii si abonamentele. imi cer scuze in numele redactiei si sper sa nu se mai intample asa ceva. Cum am mai zis si-n alta parte, eu la abonament n-am mai primit revista de cateva numere...Mai are rost sa solicit undeva schimbarea adresei daca luna viitoare ma mut de la locatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucheze Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Am facut si eu un abonament prin sms la inceputul lunii septembrie pe 1, si numarul pe octombrie inca nu mi-a venit, sper sa-mi vina asta pe noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 spune-le treaba asta la office@motorpresse.roo sa le atrag si eu atentia sa trateze cu seriozitate abonatii si abonamentele. imi cer scuze in numele redactiei si sper sa nu se mai intample asa ceva. Useless! Degeaba am dat mail. Niciun raspuns... macar un "ba fraiere, am primit sesizarea ta"... WTF?! Nevermind! @umoto, tu iti ceri scuze si o sa le atragi atentia, dar daca pe restul ii doare in cwr, tot degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate