Sari la conținut

lucheze

Membru
  • Număr conținut

    81
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de lucheze

  1. lucheze

    gravura piele - carving

    Bravo! Felicitări!
  2. Bigfute, e greu sa-mi imaginez cam ce mailuri trimiteai tu in interiorul corparatiei la care lucrai. Pe langa greselile gramaticale, mai ai si o problema de compunere, de retorica oarecum infantila.
  3. Postarea lui Bigfoot tine doar de impresiile si experientele proprii amestecate cu frustrari, subiectivism si un complex grav de inferioritate. E ca si cum ai compara Dacia cu Rols-ul. Iar ca sa demonstrezi ca ai dreptate povestesti o intamplare cu un Rols R. ruginit si cazut care nu pornea la prima cheie. Rezulta de aici ca RR e praf. Noi tot timpul ne-am crezut buricul pamantului. Hai sa ne comparam cu cei de langa noi, pentru ca pe acolo suntem. Cu bulgarii sau cu ungurii care, by the way, sunt peste noi la infrastructura cel putin. Suntem pe penultimul loc in UE cam la orice capitol si ne comparam cu cei din primi 5. Intrebarea logica este: de ce suntem asa de jos daca suntem atat de buni? Bine, poti sa dai vina pe conspiratii oculte sau pe istorie daca atat te duce mintea... Adevarul e ca nu suntem atat de buni pe cat ne credem iar ceilalti nu sunt atat de prosti cum ii vedem noi. Realitatea spune asta. Gasiti aici cat de buni suntem la matematica, citit si stiinta in comparatie cu alte state: http://adevarul.ro/educatie/scoala/astazi-publica-rezultatele-testelor-pisa-1_529d87dbc7b855ff566996d1/index.html
  4. l.u.v. adimine, ti se pare normal sa lasi postarile lui emperor care se da cu muschi si se ia la modul ala de o femeie? sau la ea a contat si faptul ca nu avea aceleasi opinii cu tine in tema asta?
  5. Comparatia cu sistemul sanitar m-a lasat si pe mine mut. Vedem aproape zilnic imagini din spitalele romanesti care aduc cu perioada evului mediu. E clar ca sunt multi care-si dau cu parerea folosind informatii transmise din gura in gura, umflati maxim in orgoliul lor national-mioritic.
  6. Fratilor, greseala pe care o faceti voi este exact ceea ce condamnam noi la filmul ala. Adica se iau cateva cazuri sau persoane si se dau exemple de parca asa ar sta treaba la modul general. Iar ca sa ne aparam spunem ca de fapt nu astia suntem noi, asa cum ne prezinta filmul, ci altii. Si venim cu diverse exemple de oameni normali si destepti. Asa si cu ei, dam exemplul unor betivi ca sa aratam ca astia sunt englezii, Cadem in capcana producatorilor documentarului si pierdem o imagine mai larga asupra acestui popor. Fiecare tara are uscaturile ei. Sunt convins ca englezul destept nu pune botul la documentarul ala, il pun doar cei neinformati sau maimutoii de care povestea Bigfoot mai devreme.
  7. Sunt o gramada de state care nu au dus razboaie de colonizare sau nu au fost imperii si o duc foarte bine dpdv economic. Pot sa-ti dau multe exemple dar vorba ta, nu asternem pagini intregi...
  8. l.u.v statele din ziua de azi traiesc bine datorita impozitelor stranse de la companiile din tara lor. Cu cat sunt mai multe si mai puternice cu atat tara e mai bogata. Asta e sursa veniturilor. Tu iti imaginezi ca astia au un depozit cu aur din cuceririle pe care le-au facut de-a lungul istoriei si consuma din el ca sa dea inainte? Graficele se refera la alta discutie, la cea cu casele. Impresia despre un om poate fi de cele mai multe ori subiectiva si influentata de o gramada de lucruri.
  9. yoyo_man, intr-adevar casele lor sunt mai mici fata de restul europei occidentale, insa sunt mai mari ca cele din Europa de Est. Noi suntem cam la nivelul Rusiei. Sursa: http://shrinkthatfootprint.com/how-big-is-a-house Mai pune la asta si faptul ca la ei traiesc in medie 2.3 persoane in fiecare casa, fata de 2.9 cat traiesc in Romania. Uite si sursa: http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Average_household_size,_2011.png
  10. Gresesti. Mult. Nivelul de educatie este foarte departe de al nostru. Tu compari maimutele de care te lovesti pe la serviciu cu cine de aici? Cu varfurile? Pai compara-i cu cei cu acelasi statut social din Romania si o sa te ingrozesti. Uita-te pe statistici, au printre cele mai bune univeritati din lume. Au o gramada de companii ''made in UK'' in primele topuri din lume. Despre ce vorbim? Aceeasi greseala o faci si cu locuintele. Tu compari casele oamenilor de rand cu vilele din Pipera, care fie vorba intre noi sunt odioase majoritatea. Compara frate casele bogatilor din Londra cu cele ale bogatilor de aici daca esti corect. Gandeste-te la un singur lucru, e a doua tara dupa Germania dpdv economic. Iar asta spune multe. Si mai spune ca noi suntem cei care mergem sa lucram la ei, nu invers. Lasa ura pe englezi datorata unui reportaj sau unor reporteri care cauta doar ratingul. Fa comparatiile corecte si verifica niste date sau statistici. O sa te convingi.
  11. Imi spal motorul doar la spalatorie si n-am avut probleme niciodata. Inainte am mai avut un F650 GS si nu a avut nicio problema de la jetul de apa. Banuiesc ca le testeaza la apa si sunt destul de etanse dupa ce le scot din productie. In fond sunt proiectate sa mearga si pe ploaie...
  12. Anul trecut in septembrie am achizitionat acest model si am parcurs aprox. 3000 km pana in iarna. Pana acum sunt foarte multumit si nerabdator sa pornesc in noul sezon.
  13. Vad ca sunt foarte putini posesori ai acestui model si nu inteleg de ce. Motocicleta arata foarte bine, am vazut din descrierea celor care au testat-o ca este si destul de placuta la mers, manevrabila, fiabila si cu un pret imbatabil. Sa inteleg ca nu e pe gustul romanasilor? Intentionez sa-mi iau una in perioada urmatoare si chiar eram curios de ce nu a prins acest model pe plaiurile noastre.
  14. Salutare, Felicitri pentru traversare, as vrea sa stiu cat te-a costat toata distractia. MErci
  15. Salutare, Am si eu o intrebare, sunt posesorul unui F650 GS din 2000, v-ati spalat vreodata motoarele la o spalatorie auto cu jet de apa? Am inteles ca nu se recomanda sa faci asta si e mai bine s-o cureti cu o perie si cu apa calda.
  16. lucheze

    Nr.10/2009

    Am facut si eu un abonament prin sms la inceputul lunii septembrie pe 1, si numarul pe octombrie inca nu mi-a venit, sper sa-mi vina asta pe noiembrie
  17. Daca reusesti sa iei legatura cu vreun mecanic de acolo da-mi si mie un semn. Imi trebuie un semnalizator spate. Am sunat la ei la firma si mi-au spus ca nu pot sa umble la cele lovite pentru ca sunt ale asiguratorilor. Merci
  18. lucheze

    YAHOOOOO

    al meu este lucian17alexandru
  19. Salutare, Numele meu este Lucian, sunt din Calimanesti (VL), acum locuiesc in Bucuresti dar vin si eu tot cam la 3 wk-uri. Am un F650GS de vreo 2 luni, pe care-l tin la Calimanesti, permis de cat. A din luna august. Daca faceti vreo iesire prin zona, anuntati-ma din timp. Numai bine.
×
×
  • Creează nouă...