Sari la conținut

Tur prin vecini


fizzer
 Share

Postări Recomandate

Foarte saracacioasa povestea. Am retinut doar ca e frumos, mancarea-i buna, dar nimic nu se compara cu ce avem in eterna si fascinanta.

In multe din putinele poze atent selectionate din cele 2000 disponibile apare grupul vostru, intreg sau partial. Niste necunoscuti.

Nu ma intereseaza din cale-afara sa va admir cum ciocniti halbele, va imbratisati frumoasele prietene, cum savurati delicioasele mancaruri, nici sa va admir superbele motociclete. Am mai vazut din astea, sorry.

Imi pare rau sa iti stric avantul de a ne face partasi la frumoasa voastra calatorie, dar daca faci un lucru fa-l cum trebuie.

Adica:

1. Arunca un ochi aici (/index.php?showtopic=431627) ca sa vezi cam ce este interesant sa citesti despre o calatorie. Nu incanta pe nimeni stilul SMS/telegrafic. Da-ne detalii - cum a fost drumul, daca ati avut probleme, cum le-ati rezolvat, ce v-a atras atentia in mod deosebit, cum sunt oamenii, chestii amuzante, chestii triste, preturi, cum ati trecut prin vama etc.

2. Incearca sa pui poze care ne-ar interesa cu adevarat (sunt sigur ca in 2000 de poze gasesti ceva peisaje, drumuri, instantanee de prin orase etc.). Stiu ca pentru tine o poza de grup sau cu prietena sau cu motorul are o incarcatura emotionala mare, dar pe mine ma lasa rece, eu vizitez sectiunea aceasta din forum pentru alte motive, fa-ma sa-ti mai vizitez topicul.

 

Daca te simti jignit, simte-te liber sa ma injuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ma simt jignit deloc. Doar ca ideea mea nu era sa fac un articol jurnalistic, iar a impartasi ceva cu voi, inseamna din punctul meu de vedere sa va arat ca se poate sa mergi si prin alta parte decat in centrul orasului natal.

 

Pentru poze cu peisaje si poze din orasele pe unde am fost poti sa te uiti si pe un ghid turistic on-line, nu neaparat in pozele mele.Nu ma simt deloc jignit, doar ca latura mea artistica nu este foarte dezvoltata :blink: . Deh, nu suntem toti perfecti :rose: . Dar nu inteleg de ce esti asa de acid, in rest numai de bine.

 

 

 

Enjoy the riding.

 

PS.

 

Foarte frumoasa relatarea si foarte frumoasele si pozele celui de unde mi-ai dat link-ul. Insa nu cred ca a-s fi avut vreodata timpul si rabdarea sa scriu atata. Oricum felicitari omului pentru inspiratie si creatie.

Editat de fizzer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...