Sari la conținut

fizzer

INACTIV
  • Număr conținut

    210
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fizzer

  1. pai si e de bine sau de rau .... ??
  2. Banuiesc ca iti merge bine ambreiajul. Sper sa nu fac vreo confuzie ......... Enjoy the riding ......
  3. daca nu aveam beleau cu pp2ct nu mai scriam pe net. dar am inceput sa am dubii serioase vis a vis de michelin. si daca e sa mor pe motor nu vreau sa mor de la un cauciuc. incerc sa elemin cat pot din riscuri. Man, eu cred mai degraba ca ar trebui sa mai faci cateva plimbari si pe la biserica sau orice alt lacas al spovedaniei vrei tu, ca se pare ca esti cam ghinionist ...... Eu am avut pe R1 in 50.000 de km numai pp2ct (cu mici exceptii : gumele din fabrica si inca un set de semislick-uri primite cadou). Si parerea mea este ca sunt super ok. Ideea era ca nu am avut niciodata belele tale cu ele (sau cine stie, poate nu sunt asa de pacatos ca tine ). Iar despre calitati : 1. se incalzesc repede 2. tin minim 5mii ( ca nu toti suntem bogatani) 3. au forma de "v" , nu ca puscariile alea de contintental. Enjoy the riding ........
  4. De vanzare Suzuki GSX-R 600 2001, numar de kilometri 30.100, garantie 12 luni, pret 2.700 euro negociabil. Detalii : carene originale, crash-pad-uri DHM, toba carbon BOSS + originala. Pentru orice detalii : 0727.377.966 - Toni sau pe mail : antoniu.dragomir@hobbymoto.ro Enjoy .......
  5. De vanzare : BMW F650 GS 2000 : 2.850 euro Suzuki Freewind XF650 : 2.600 euro Yamaha R1 2005 : 5.200 euro Honda CBR 125 2008 : 1.700 euro Mai multe detalii : http://hobbymoto.ro/?cat=9. Toate beneficiaza de 12 luni garantie. Enjoy the riding ......
  6. Se vinde Suzuki GSX-R 600 2003, pret 3.100 euro. Mai multe detalii : http://hobbymoto.ro/?p=920. Telefon : Gabi 0721962637. Enjoy the riding ......
  7. Eu am un R1 din 2005. L-am cumparat nou, si acum am aproximativ 50.000 km. Pana la 11.000 km, am folosit MOTUL 300V 10W40, iar de atunci numai MOTUL 300V 15W50. Mentionez ca schimb uleiul la fiecare 5.000 km. Motoreta merge ceas, nu am nici un fel de probleme cu ea asa ca recomand fara cea mai mica ezitare acest tip de ulei. Enjoy the riding.....
  8. Dupa simptomele pe care le dai (pornire greoaie) este foarte posibil sa ai un segment lipit si sa ai compresie slaba. Parerea mea este sa mergi cu ea la un service sa o verifice, pentru ca daca am dreptate si continui sa mergi cu ea ai sa zgarii foarte tare cilindrul. Mai poate fi si o problema de carburatie, insa foarte putin probabil. O problema electrica cam sare din calcul dupa mintea mea atata timp cat ea porneste, insa totul este posibil. Si intr-adevar, nu mai scoate bornele de la baterie ca risti sa arzi CDI-ul, ceea ce o sa te coste destul de mult. Nu o lasa pana nu mai porneste deloc, pentru ca dupa o sa te coste mai mult. Parerea mea ...... Enjoy the ride ....... PS. 1. Banuiesc ca uleiul de care vorbeai este MOTUL 710 2T. 2. Nu mai sariti asa la gatu' omului pentru ca si-a tractat motoreta cu masina, ca daca se dadea pe 1 roata sau ii rupea gura cu nush ce viteza prin oras si punea in pericol si alte vieti, nu ii mai zicea nimeni nimic, dar asa .....
  9. Pai in weekendul ala noi suntem la Bacau pe pista. Daca nu iti gasesti partener te asteptam pe acolo sa bem o bere sambata seara. Oooffffff, tare singurel esti. enjoy the riding.
  10. Hai sa facem asa : citeste articolele astea http://hobbymoto.ro/?p=123 si http://hobbymoto.ro/?p=238 , (sunt scrise de Marius) si dupa deschid eu un topic separat sa discutam de uleiuri. Care e mai bun si de ce . Ca asa poti sa spui si altfel lucrurilor : ROSSI castiga cu MOTUL, deci e cel mai bun, ca asa zice mecanicu' lui, sau ca baietii in WSBK castiga cu CASTROL si ca ala e cel mai bun, ca asa zice mecanicii lor Enjoy the riding.
  11. Da pune si tu niste preturi ..... De exemplu 300V 10W40 la ce bani il ai ? Si un filtru de ulei pentru un R1 2005 ??
  12. Din pacate e azi e prea frig pentru a merge in Bulgaria. Am venit eu acum 15 minute de ;la Valu Traian la Constanta si mi-au inghetat toate cele in mine. o lasam pe un weekend care o sa fie ceva mai prietenos cu noi. Enjoy the riding.
  13. Pentru cine e interesat, duminica noi vrem sa dam o tura prin Bulgaria sa mancam un pestic. Am gasit un loc extraordinar de frumos unde sa mancam. M-am uitat pe progoze si astia arata vremea foarte ok de moto. (pentru perioada asta....) O sa stabilim ora si locul de plecare probabil ca Sambata si o sa postam aici.. Enjoy the ride.
  14. Vand YAMAHA R1 2005, pret 6.500 euro. Are pe ea 4 crashpad-uri R&G, geam MRA, alarma si tobe YOSHIMURA RS5. O dau inclusiv cu tobele originale. Eu am fost primul proprietar, are toate reviziile la zi, motorul arata si merge impecabil. Pentru orice alte informatii : 0727.377.966 - Toni. Singurul schimb care ma intereseaza este cu un YAMAHA FZ1 FAZER, de dupa 2008. Enjoy the riding.
  15. Nu ma simt jignit deloc. Doar ca ideea mea nu era sa fac un articol jurnalistic, iar a impartasi ceva cu voi, inseamna din punctul meu de vedere sa va arat ca se poate sa mergi si prin alta parte decat in centrul orasului natal. Pentru poze cu peisaje si poze din orasele pe unde am fost poti sa te uiti si pe un ghid turistic on-line, nu neaparat in pozele mele.Nu ma simt deloc jignit, doar ca latura mea artistica nu este foarte dezvoltata . Deh, nu suntem toti perfecti . Dar nu inteleg de ce esti asa de acid, in rest numai de bine. Enjoy the riding. PS. Foarte frumoasa relatarea si foarte frumoasele si pozele celui de unde mi-ai dat link-ul. Insa nu cred ca a-s fi avut vreodata timpul si rabdarea sa scriu atata. Oricum felicitari omului pentru inspiratie si creatie.
  16. Am modificat si dimensiunile pozelor. Acum sper sa puteti impartasi la "dimensiunile reale"
  17. Pentru cine vrea sa impartaseasca cu noi cateva momente exceptionale, iata cateva din cele peste 2.000 de poze facute in excursia facuta de noi : http://hobbymoto.ro/?p=406 . Enjoy the ride.
  18. Salut. Eu sunt din constanta si sunt unul din asa-zisii atei. Vreau sa va spun in schimb ca s-au facut niste statistici la nivel mondial acum 2 ani si aratau cam asa : - 33% crestini (catolici, ortodocsi, evrei etc) - 21% islamisti - 16% non-religiosi (atei, agnostici etc.) - 14% hinduism Ceea ce este foarte interesant este ca a crescut foarte mult numarul ateilor si al islamistilor in ultimii 10 ani. Trageti voi concluziile. Enjoy the riding.
  19. Ca sa fim si noi in pas cu nevoile motociclistilor din Constanta, incepand de azi avem si noi un aparat de echilibrat roti de motociclete. Si ca sa facem cinste pentru dotare, pentru toti cei care isi cumpara gume de la noi, sau si-au cumparat in perioada recenta si nu le-au echilibrat inca (si simt nevoia sa o faca ) pretul montajului gumelor si a echilibrarii ambelor roti va fi de doar 50 ron. Promotia este valabila pana la sfarsitul lunii August.
  20. De fapt procura asta iti trebuie si in alt scop. Ca idiotii astia de la noi din vama nu o cer, asta e o alta discutie, cu astia te mai intelegi. Procura iti trebuie mai mult afara din tara. In caz de accident, daca vehiculul nu este pe numele tau, poiltistii de afara iti vor cere procura de la proprietar, si va trebui sa o ai si in engleza, ca banuiesc ca destul de putini inteleg limba romana. Pana acum nu mi-a cerut nimeni pe afara procura, cu exceptia celor din Germania, carora le-am aratat stampila de la firma pe care inmatriculata masina. Nu va ia nimeni capul daca nu o aveti, insa va poate scuti de multe batai de cap.
  21. S-a retinut remarca. Insa pe viitor, ai putea sa te prezinti inainte de o discutie, macar pentru a afla numele celui din fata ta, in situatia in care el nu s-a recomandat. Iti doresc o zi excelenta si fii cu mai multa bagare de seama cand faci afirmatii de genul acesta, ca intre bihor si tulcea e diferenta mare rau de tot : BH si TL, si nu a-s vrea sa se interpreteze ca cine stie de prin ce vagauna a tarii aduc motoarele second-hand, dintr-o simpla neatentie a cuiva care posteaza pe un forum public. Enjoy the ride.
  22. Salutare. Dati-mi voie sa ma prezint : Dragomir Antoniu, responsabil de relatiile cu clientii si vanzarile din cadrul SC HOBBYMOTO SRL. Am ales aceasta forma de prezentare, pentru ca vad cat de simplu este sa aduci reprosuri din spatele tastaturii, ascunsi dupa un nick-name. Incep prin a-mi cere scuze fata de BUTCHERS daca lucrurile s-au intamplat asa cum spune el. Posibil, dar nu prea cred, intru-cat eu sunt singura persoana care ma ocup de partea de vanzari. De service se ocupa fratele meu, Dragomir Alexandru, a.k.a. Pepe, dar e putin de vorba sa fi dicutat cu el daca ai intrebat de buy-back. Spun ca este putin probabil, pentru ca cei care ma cunosc, stiu ca desi rabdarea nu este punctul meu forte (deh, sunt si eu om cu defecte) NICIODATA nu am lasat un client sau un potential client cu ochii in soare. Si asta pot confirma toti cei care au stat de vorba cu mine. Sau poate am eu o parere prea buna despre mine . Daca gresesc, va rog sa imi spuneti ca nu ma supar. Al doilea punct pe care vreau sa il "ating" este vis-a-vis de motocicleta de BIHOR de care vorbeai. Poate ai gresit pravalia, pentru ca eu nu am avut niciodata la vanzare vreo mototcicleta din alt judet decat CONSTANTA sau TULCEA. Si ma repet : NICIODATA. Toate motoarele pe care le am la vanzare sunt si pe site, numerele de inmatriculare sunt pe ele, eu spun intotdeauna si cine este proprietarul, tocmai ca sa va aratam cat de transparenti suntem in aceste intermedieri. Deci eu zic sa te mai gandesti. Al treilea punct : jadeu69, nu inteleg de ce trebuie sa jignesti pe cineva atata timp cat cred (atentie, am spus "cred") ca nu stii despre ce este vorba. Poti sa iti exprimi nemultumirile si altfel decat sa jignesti pe cei din bransa. (nu stiu exact la cine te refereai, dar ii stiu cam pe toti care se ocupa serios de acest bussines si nu cred ca merita vreunul jigniri). Incercam fiecare asa cum putem si cum ne pricepem sa oferim servicii de calitate clientilor, iar daca exista nemultumiri, acestea se pot exprima foarte simplu : apeleaza la altcineva. Vreau sa cred ca suntem mai civilizati decat parem. Si parerea mea este cand mai faceti acuzatii, prezentati-va, ca sa stim si noi, cei din bransa daca intr-adevar este asa. pentru ca sa putem verifica si eventual sa ne imbunatatim serviciile. Va multumesc pentru rabadare. Enjoy the ride. PS. Spune-mi si mie numele celui cu care ai stat de vorba, ca sa pot verifica si eu mai departe. Pentru ca daca te-ai prezentat, banuiesc ca ti s-a raspuns la fel.
  23. Ooooooffffff. Iar va certati ....... Emylyo, am inteles ca te pricepi cat de cat, de ce nu incerci singur sa iti echilibrezi rotile ??? E o procedura foarte simpla si nu iti trebuie cine stie ce aparatura sofisticata. Uita-te in orice manual de service mai serios si te invata aia acolo cum sa faci, sau contra cost (o bere sau un suc) te invat eu cum sa o faci. Dar stiti ce nu inteleg eu ??? De ce echilibrati rotile la motor ?? Exista o vorba : oamenii se tem de ceea ce nu inteleg. Documentati-va putin si o sa vedeti ce "efecte extraordinare" are aceasta operatiune la rotile de motoare. Nu zic mai multe, dar io zic ca in afara jentilor deformate usor, restul este fix o mare frectie. Si acum sa fim seriosi, odata deformata janta ...... Pentru mai multe explicatii si eventualo dezbatere, hai sa facem un topic cu tema asta si mai discutam subiectul. Enjoy the ride. PS. Eu am cu motocicleta actuala 43000 km facuti de mine de la 0 km. Nu am echilibrat niciodata jantele, si credeti-ma ca nu tremura, sau vibreaza sau mai stiu io ce dreacu ar putea sa mai faca la nici o viteza.
×
×
  • Creează nouă...