florinelu07 Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Salutare As vrea sa stiu daca extista ceva filme gen DIRTWISE (pentru Cross-Enduro) dar pentru Supermoto !?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 Salutare As vrea sa stiu daca extista ceva filme gen DIRTWISE (pentru Cross-Enduro) dar pentru Supermoto !?!?! exista dar trebuiesc cumparate, eu am cateceva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 exista dar trebuiesc cumparate, eu am cateceva . Sunt deacord cu tine, dar care sunt acelea? si de unde le putem cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 4, 2009 Autor Share Postat Octombrie 4, 2009 pai si unde se gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 exista dar trebuiesc cumparate, eu am cateceva . de unde le-ai cumparat? si cat ai dat pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 exista dar trebuiesc cumparate, eu am cateceva . Daca inteleg bine..... te "oferi" tu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Ce imi plac mie oamenii care starnesc si apoi o dau de gard. La placinte inainte la razboi inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 Ce imi plac mie oamenii care starnesc si apoi o dau de gard. La placinte inainte la razboi inapoi. Subscriu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Ce imi plac mie oamenii care starnesc si apoi o dau de gard. La placinte inainte la razboi inapoi. lasa ca il trag eu de urechi sa revina asupra subiectului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 lasa ca il trag eu de urechi sa revina asupra subiectului Probabil ca o sa ne spuna ca nu mai are nimic !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 scuze ,nu am mai raspuns pe forum, din 2 motive :se pare ca deranjez anumiti motociclisti ,si nu am avut nici timp. sunt cateva dvd-uri se numesc : level x (how to stoppie,bla bla bla)eu am cateceva prin calc ,o sa caut sa vad ce am exact ,in mare parte toti se lauda in filme ca iti spun nu stiu ce secret,defapt sunt chesti banale din experienta mea (motocross) si a prietenilor mei totul se bazeaza pe antrenament si oua id meu e snowboarderro pt cei care doresc filmulete cu ce am eu salutare si ne vdm pe serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 as vrea sa vad si eu Dirtwise ca tot am auzit de el pe la enduristi,pune-ti si voi un link de la vreun torent daca gasiti ceva,eu unul nu am gasit Mesaj completat http://www.fulldls.com/torrent-movies-488923.html intr-un final am gasit eu,serviti-va Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 ce ma streseaza chestia asta,offroad nu inseamna numa enduro...... dupa cum spuneam link pt slideways : http://www.megaupload.com/?d=0BI5MJXC mai am ultimate chalange supermoto si va pot da torent pt this is supermoto si mai sunt cele care ziceam ca sunt de cumparat ,cautati pe GOOGLE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 eu as vrea x dream a lu "supermoto stunt man" Ryan Moore adica are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate