cojo Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 salut, in curand imi scot bandajul (clavicula operata) si voi avea nevoie 2-3 sapt de o orteza pt brat. cred ca mai sunt motociclisti pe aici care au avut brate rupte si vroiam sa va intreb daca se gaseste vreun om de bine prin zona Bucuresti care imi poate imprumuta si mie orteza si pe care sa-l cinstesc in loc sa dau banii magazinului. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 in caz ca nu gasesti de imprumut Alfa Orto ing, Mihaela Buzatu 0213134191 0745769333 calea plevnei 137 c (vis a vis de intrarea in spitalul militar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 multumesc costin. l-am gasit pe un tip care face orteze, e din Buc dar livreaza in toata tara. preturile sunt f bune. sper sa va foloseasca, desi va doresc sa nu ajungeti sa aveti nevoie http://www.agp-invest.ro/ortopedie-orteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 salut, in curand imi scot bandajul (clavicula operata) si voi avea nevoie 2-3 sapt de o orteza pt brat.cred ca mai sunt motociclisti pe aici care au avut brate rupte si vroiam sa va intreb daca se gaseste vreun om de bine prin zona Bucuresti care imi poate imprumuta si mie orteza si pe care sa-l cinstesc in loc sa dau banii magazinului. multumesc eu am purtat un ham pt clavicula, in loc de ghips. ti-l pot imprumuta daca vrei desi ai spus "orteza" si aia inseamna altceva din cate stiu eu. eu am doar un cordon cu inel care se pune in forma de X pe spate si pe umeri, aratand ca bretelele unui rucsac daca privesti din fata. ce am eu a costat numai 70 de lei si o imprumut oricand oricui. momentan sunt in satu mare... Mesaj completat tu cauti orteza pt imobilizare umar si cot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat Octombrie 7, 2009 Autor Share Postat Octombrie 7, 2009 tu cauti orteza pt imobilizare umar si cot? da, asta imi trebuie, am gasit modelul respectiv pe situl din postul meu anterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate