Mktm Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Stie cineva un nr, adresa, sau ceva despre "nenea Misu" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Daca ti-ai completa profilul, ca sa stim si noi de unde esti, sau macar sa spui de unde e nenea misu, sunt convins ca te-ar ajuta mai multa lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Stie cineva un nr, adresa, sau ceva despre "nenea Misu" ? Te referi cumva la "nea Misu" din Ferentari ? Fi cu ochii p'aci ca-tzi pun maine nr. de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mktm Postat Aprilie 28, 2006 Autor Share Postat Aprilie 28, 2006 Te referi cumva la "nea Misu" din Ferentari ? Fi cu ochii p'aci ca-tzi pun maine nr. de telefon Cred ca da,(dac cumva e vorba de un nene care rectifica cilindrii). Daca vb de acelasi "nene" si ai putea sa-mi dai un nr..... ramai idolul meu pe viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate