thugradu Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 am si eu o intrebare exista Cagiva Mito in 7 trepte ????Cine are CAgiva va rog spuneti si mie cum este si cum se comporta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darius Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Da, exista Mito in 7 trepte, dar s-a facut doar un an sau doi. Prin 2002 parca, sper sa nu gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Da, exista Mito in 7 trepte, dar s-a facut doar un an sau doi. Prin 2002 parca, sper sa nu gresesc. cam gresesti,modele vechi pana in 98 parca de la mito erau in 7 trepte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 mai bine scriai gagica mito=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 da exista cagiva mito in 7 trepte , am chiar eu una model '91 cu 32.000km facuti , problema cu ea este ca are 18kw putere si nu prea am voie sa o conduc (mai nou nu o mai conduc deloc din cauza unei intalniri cu politia) si am trecut la rs extrema 125. se comporta foarte bine, fiind cea mai puternica motocicleta de 125cc. am prins cu ea 170 si era cam fortata....ti-o recomand, se comporta foarte bine in curbe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate