cristiroma Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Salut, De curand am cumparat canyon-ul 600. Desi proprietarul mi-a spus ca l-a schimbat sezonul tercut, as vrea, pentru linistea mea sufleteasca sa schimb uleiul. Am consultat manualul de service si acolo scrie AGIP 4T SUPER RACING, dar nu da nici o valoare de vascozitate, sintentic, mineral etc. Nu stiu ce sa pun Am citit pe forum diferite uleiuri folosite MOTUL, YACCO, PUTOLINE ... 10W 40, 15W 50 pentru diferite modele de moto. Ce recomandati pentru acest motor? De asemenea trebuie schimbat si filtrul banuiesc, nu? Se potrivesc sau trebuie sa merg la United Motors sa comand filtru? Multumesc anticipat si scuze, da, sunt putin pe dinafara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 Salut, De curand am cumparat canyon-ul 600. Desi proprietarul mi-a spus ca l-a schimbat sezonul tercut, as vrea, pentru linistea mea sufleteasca sa schimb uleiul. Am consultat manualul de service si acolo scrie AGIP 4T SUPER RACING, dar nu da nici o valoare de vascozitate, sintentic, mineral etc. Nu stiu ce sa pun Am citit pe forum diferite uleiuri folosite MOTUL, YACCO, PUTOLINE ... 10W 40, 15W 50 pentru diferite modele de moto. Ce recomandati pentru acest motor? De asemenea trebuie schimbat si filtrul banuiesc, nu? Se potrivesc sau trebuie sa merg la United Motors sa comand filtru? Multumesc anticipat si scuze, da, sunt putin pe dinafara Buna filtru gasesti si la Louis 10050430 OELFILTER CHAMPION CAGIVA iar despre ulei poti citi mai mult aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate