liu Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 O intrebare vreau sa adresez si eu. Ce parere aveti de un atas de MZ la nipru? N-am gasit origina asa ca m-am gandit sa pun de MZ (de asta am gasit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 cum arata ala de MZ?baga o poza ca poate facem un schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 cum arata ala de MZ?baga o poza ca poate facem un schimb. poate..... STOYE Mesaj completat O intrebare vreau sa adresez si eu. Ce parere aveti de un atas de MZ la nipru? N-am gasit origina asa ca m-am gandit sa pun de MZ (de asta am gasit) e cam mic.deci parera mea personala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate