rados Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 poate aveti aruncata printr-un colt o sa originala acea cu arcuri in forma de inima i se mai spune moartea bucilor , am nevoie doar de cea din fata , deoarece "zelea" nu va cara borfet este un moto cu personalitate isi duce doar stapinul . va rog dati de stire si o rezolvam cumva spre multumirea ambelor parti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Aprilie 30, 2006 Share Postat Aprilie 30, 2006 aia nu e sea originala de Ij 56, e originala de Ij 49,350. Vezi ca ambriaju de pe furmul alalat avea un Ij vechi prin curte cu 2 sei de-alea poate il scapi de un fie pe dobitoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 parca aveam eu un prin garaj nu promit nimc sambata ma duc acasa si mauit ne auzim luni ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 12, 2006 Autor Share Postat Mai 12, 2006 ce bine e sa ai oameni alaturi de tine in drum spre un vis am vorbit cu ambriajul , ala e clar cu capul ne intelesesem si la pret 500 de mii amindoua sei ptr ca am zis sa fie zelea un motor elegant , cind colo am ajuns in timisoara si ala (ambriajul )a inchis telefonul. bykerkess astept un semn de la tine in orice stare ar fi e ok le curat de rugina. din cite am inteles seiile la ij festival fabricatie 1960 au fost cele pe arcuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 14, 2006 Autor Share Postat Mai 14, 2006 va multumesc ptr ajutor am facut rost azi de o sa fata , va ramine zelea misogin nu va cara pasaret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 am gasit-o o pot aduce la ploiesti,da un sms sa stiu dc ma car cu ea sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 multumesc fff mult de ajutor bykerkess dar am facut rost de o sa , poti sa o aduci poate faci fericit un alt posesor de ij care doreste sa isi restaureze motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate