Radu46 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 azi am fost chemat la politia mun Buzau sa imi prezint actele scuterului inmatriculat la primarie. copie dupa permis (ca am) , copie dupa talon cu verificare serie sasiu....., copie asigurare. dupa care ei verifica daca a fost ciordit din florenza,napoli,roma.....bla bla bla si stie de unde sa-l ia cand o sa doreasca. cei care nu se prezinta vor fi vanati pana cand vor avea datele lor si scuterele lor binenteles . si ca o paranteza: in sfarsit o sa-mi cumpar scutere pt piese mai ales peste 49cc cu sume de genu 50-100e chiar daca sunt din 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 azi am fost chemat la politia mun Buzau sa imi prezint actele scuterului inmatriculat la primarie.copie dupa permis (ca am) , copie dupa talon cu verificare serie sasiu....., copie asigurare. dupa care ei verifica daca a fost ciordit din florenza,napoli,roma.....bla bla bla si stie de unde sa-l ia cand o sa doreasca. cei care nu se prezinta vor fi vanati pana cand vor avea datele lor si scuterele lor binenteles . si ca o paranteza: in sfarsit o sa-mi cumpar scutere pt piese mai ales peste 49cc cu sume de genu 50-100e chiar daca sunt din 2009. Asa ca de acum in colo sa fiti cu ochii pe licitatiile din orasul vostru.o sa ploua cu pomeni.Mai multe detalii o sa gasiti pe site-ul finantelor publice din orasul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 inainte se lasa cu dosar pt cine cumpara asa ceva...pacat ca au trecut vremurile alea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 ar trebui schingiuiti astia care cumpara piese ciordite, cum ar fi daca scuterul vostru ar fi vandut pe piese, hah? lui radu am sa-i rup un picior in seara asta, ce facem cu restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate