galatzi_mic Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Salut.Sunt fericitul posesor al unui Kawasaki Ninja Zx4R din '97 cu 35.000 km...Am hotarat ca dupa ce am condus scutere apoi un RS 125 si un TZR 50...am zis ca e timpul sa mai progresez putin si sa-mi iau ceva 4 timpi..Debia am facut 18 ani si am luat si permisul,prietenii mi-au spus sa-mi iau 600,dar eu zic ca nu mi se potriveste 600,prea puternica,am zis ca mai bine 400cc,mai putini cai dar destul de rapida zic eu.Chiar daca e veche tin la ea foarte mult...Defapt eu visez la Honda cbr 600 rr,poate o sa am candva..dar incet incet o sa ajung si la aia .Daca mai e cineva care are zx4 si vrea sa schimbam niste pareri sa-mi dea add la id-u' galatzi_mic ... sunt din Galati ... Si poate ne vedem prin trafic.Hai noroc Editat Octombrie 21, 2009 de galatzi_mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 "tin la ea foarte mult...Defapt eu visez la Honda cbr 600 rr" e bine totusi ca nu te iei dupa prieteni insa nu te vad prea bine cu treningu' ala cat ai dat pe mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 Omule...debia mi-am luat'o,am dat 1.500 pe ea dar trebuie schimbat kitul de lantz,uleiul,filtre si curatzat carburatoare...si saptamana care vine am sa-mi fac comanda si de costum full protectie probiker si oricum nu ma plimb cu ea pe vremea asta,astept primavara...Hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 E o motocicleta pe care inveti "meserie" foarte repede si se tine de cele de 600 foarte bine. Apreciez mult faptul ca ti-ai ascultat instinctul si nu "prietenii". Multa bafta si sa aveti grija unul de altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 mama, ce bine arata la anii pe care-i are. Pune-i crashpad-uri. Cred ca e cel mai intretinut zx4r din tara. Ai mare grija de el si sa-i dai ulei din 4 in 4000 km. Verifica-i uleiul sa nu ramana fara. Si nu tura ca idiotul cand e rece motorul. Multa bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Octombrie 28, 2009 Autor Share Postat Octombrie 28, 2009 Poze noi...acum are si crash-pad si rims strips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate