Toro Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Salutare colegi motociclisti ! Caut o pensiune in Sibiu, unde sa am parte de o camera ingrijita, o gazda primitoare, o mancare buna, un loc de parcat masina si sa nu ma rupa la buzunar. Cam multe conditii, dar nu imposibil de indeplinit! Cei care sunteti de prin partea locului, ce imi sugerati ? E vorba doar de cazarea pt. 1 noapte, Sibiul fiind doar o "halta" pe traseu. Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 creed ca la faza cu gazda primitoare i ai cam speriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 Nu-i nimic de speriat ! Cand am zis "primitoare" am vrut sa se inteleaga AMABILA ! Nu caut pentru mine, ci pentru 2 persoane care se deplaseaza cu masina si cauta cazare (care sa fie musai la pensiune, asa au specificat ei, na) pentru 1 noapte. Chiar nu e nimeni din Sibiu care ma poate ajuta ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate