Sari la conținut

Toro

Membru
  • Număr conținut

    385
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Botosani
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    GS1150 ADV '03, VFR '87

Toro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. I-am intrebat pe cei de la Cardo daca pot folosi pe G9X o statie CB cu adaptor Bluetooth si sa beneficiez de intercom, music sharing si apeluri telefonice. O sa las raspunsul lor aici, poate mai are careva nelamuriri de acest gen: Cu alte cuvinte, ei nu garanteaza ca se va impaca prea bine intercomul lor cu un BT Adapter. Asa ca am renuntat la alte variante si am mers pe varianta cu Midland BT Next C si un Albrecht BPA 200. Macar, daca se intampla ceva, le pot rezolva in garantie aici, in tara si nu trebuie sa expediez colete naiba stie unde prin lume. Oricum, abia la primavara o sa le pun la treaba pe moto. Va tin la curent !
  2. Salve ! Am reusit sa montez o statie Alan 52 pe moto si am testat-o we asta cu kitul de handsfree. In casca auzeam destul de bine, dar de comunicat cu altii, nici o sansa. Se aude dor vantul in microfon. Doar cand eram oprit. Dar chiar si asa ,mi-a fost de mare folos ! Vreau s-o "imperechez" cu un Albrecht BPA 200 si un sistem intercom. Intrebarea era, de fapt: ce sistem intercom ar fi bun pentru a avea simultan comunicare cu pasagerul, cu statia CB pe care se monteaza adaptorul bluetooth, gps+mp3+apeluri (android) si, basca, sa fie si waterproof ? Multumesc !
  3. Toro

    STATII CB Pe Moto

    Salve ! Am pe masina o statie Alan 52 cu o antena little will calibrata. Sunt multumit de ele. Isi fac treaba bine. As vrea sa portez la nevoie statia pe moto. O sa montez o antena Sirio gl 27 groundless (sper sa mai gasesc in comert). Problema e ca nu vreau cabluri intre mine si moto. Totul ar trebui sa comunice prin bluetooth. Imi trebuie si 2 intercomuri, ca vreau sa montez si pe casca pasagerului sa mai vorbim in mers. Nu as vrea sa cumpar alta statie, asa ca o sa montez un adaptor Albrecht BPA 200, desi la pret se apropie de o statie bunicica, dar nu stiu daca gasesc una cu bluetooth... Problema intervine la sistemul intercom: exista pe piata ceva care sa suporte si o statie, dar in acelasi timp sa pot comunica cu pasagerul si sa mai ascult si indicatiile gps-ului de pe telefon ? Cand primesc un apel telefonic, imi opreste automat comunicarea cu statia ? Ce experiente aveti cu nivelul de zgomot din casca si calitatea / claritatea vocii in comunicarea cu ceilalti ? Ce sistem intercom imi recomandati ? Multumesc !
  4. Stie cineva de unde pot procura o incuietoare pentru cutiile originale din aluminiu pt GS 1150 ? Prinde cutia de cadrul metalic Este vorba de cea din poza: Acum stiu ca ma alint, dar e vreo posibilitate sa comand un butuc la care sa folosesc cheia actuala ? E destul de comod sa ai o singura cheie pentru tot: contact, incuietori etc. Am facut sapaturi pe net dar nu am gasit asa ceva. Am stricat o vorba si la Bavaria sa vad ce scoruri mi-or da.
  5. Pana la urma nu inaltimea conteaza ! Am un prieten care mergea cu Dominatorul si la semafor punea doar 1 picior jos, ca celalalt era pe sea. Si mergea asa, bine-mersi.
  6. Drumul se vede cum vii dinspre Ranca si treci de pasul Urdele. Te uiti atent in partea dreapta si n-ai cum sa-l ratezi. L-am facut si eu prin 2010. Intr-adevar, zona e splendida ! Pe ploaie depinde de gume si de om. In principiu se poate.
  7. Nu pot deschide harta cu traseul tau, ca am o rasnita la servici, dar din ce-mi aduc aminte: daca tot ajungi sa faci pasul Stelvio, da o fuga si prin Elvetia, ca o sa ai ce vedea ! Ai pasurile Furka, Grimsel, Saint Gothard etc... Zona Pordoi este splendida ! Acolo e de stat macar 2 zile s-o bati pe indelete. Poti urca cu telecabina in Arraba sa admiri Ghetarul Marmolada si lacul Fedaia. Cu cortul nu stiu cum e, ca noi am stat la pensiuni, dar te rog sa ma tii la curent, ca si pe mine ma bate un gand Drum bun, vreme faina si aparat performant (ca o sa faci niste poze de-o sa le arati si nepotilor) !
  8. Toro

    BMW Camp 3

    Am facut cu 2 ani in urma acel traseu cu vacile incarcate si n-au fost probleme. Am plecat de la cabana Cetatile Ponorului pana la ghetarul Scarisoara si am iesit in DN la Garda de Sus. As vrea sa-l reeditez si anul asta dar dupa intrunire. Drum bun !
  9. Toro

    BMW Camp 3

    Am completat lista. Abia astept ! Angi, vine sigur si omu' cu chitara nu ? Dupa intrunire mi-am luat concediu 10 zile sa bat Apusenii pe indelete. Hai sa ne vedem sanatosi !
  10. Salutari din partea echipei Razvan din Botosani prietenilor de la Independent Eagles, echipei din Bucuresti (Sir Lancelot si Razvan), celui mai batran motociclist de la intrunire, Szobi si restul de oameni faini pe care i-am cunoscut acolo ! Noi am avut noroc si nu am prins ploaie nici la dus nici la intors, desi prognozele nu erau chiar favorabile. Am ajuns pe lumina, in jur de ora 7. De la intrare baietii ne-au omenit cu o palinca de s-a lipit pe suflet, ne-am cazat la casuta, dupa care am iesit sa radem niste beri, ca aveam o sete... si de-al dracu' n-am vrut s-o "stric" cu apa ! Pana sa ajungem la bere, gazdele ne-au cinstit si cu o sticla de transilvanicum. Razvan a scos si el "artileria grea" (o tuica de Botosani) si uite-asa am inceput sa "crosetam" la un pahar de vorba. Mi-a placut f. mult trupa tribute AC/DC de vineri. Si restul au fost ok, doar ca n-am inteles ce ziceau, important e ca se auzeau bine ! Atmosfera a fost super ! O intrunire nu chiar asa de mare, mai mult o adunare de mai multi prieteni (asa mi s-a parut mie) la care ne-am simtit excelent ! Ne-a placut si gulasul din partea casei (sa traiesti Papa si sa ne mai faci si la anul !) La plecare ni s-a inmanat o diploma "Pentru echipa Razvan din Botosani - Premiul pentru cea mai lunga distanta parcursa pana la intrunire" Echipa a avut noroc si la tombola, am castigat un polish pt moto si o geaca de textil. Pana si Razvanel junior de 1 an jumate s-a simtit bine, i-a priit aerul de munte ca a mancat si a dormit pe rupte ! Multumim organizatorilor pentru tot si le promitem solemn ca si la anul vom fi prezenti ! P.S. nu a amintit nimeni de nemetschek (omuletul verde) care a fost sarea si piperul sambata !
  11. Eu nu am avut nevoie de furtune, dar aveam adresa sitului. Plus ca au reprezentanta si la tine in oras. Strica un drum si vezi la fata locului despre ce e vorba. Eu nu m-as complica cu Ebay cand am aproape o varianta. Na, faci cum crezi ! Bafta !
  12. vezi aici http://www.bad.ro/ sa traiasca uzunu sau switch, nu mai tin minte exact cine mi-a dat linkul.
  13. Salut! poate luam legatura daca mergi la BMW Camp, si mai povestim...

  14. Seaua aia arata fain tare ! Cred ca e foarte confortabila. Singura observatie ar fi ca arata mult prea curat pt. un GS incaltat cu gume de scandal...
×
×
  • Creează nouă...