nosferatum18 Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 ce parere aveti?parerea mea e k e cel mai reusit scuter pe care am avut ocazia sa vad Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 Am roata mai groasa si la roaba fratica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 Am roata mai groasa si la roaba fratica.. conteaza cat de groasa ai roata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 sincer...arata ca nevoie..e prea subtire.Nu imi inspira incredere, sau cel putin nu e buna pentru strazile noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosferatum18 Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 dar de aceste piaggio tunate ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 25, 2009 Share Postat Octombrie 25, 2009 (editat) Pentru un subiect ca asta , nu trebuia sa faci un thread nou in primul rand.. si in al doilea rand mi se par bani bagati aiurea intr-un piaggio ciao sau ce e el. Pe un scuter normal , poti sa zici ca mai modifici una alta , mai pui un disc de frana wave , niste placute mai racing si ai un sistem de franare mai bun.. dar nu ai ce sa ceri la o frana pe tambur.. mai ales ca scuterele alea , sunt facute sa mearga cu maxim 45-50 km/h .. Salut ! Discutii Intre Noi -- Uite unde puteai sa intrebi lumea ce parere are despre scuteru x si y . Editat Octombrie 25, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 dupa parerea mea "scuterul" ala Suzuki este extrem de urat! Cel mai reusit design de scuter mi se pare ca ar fi asta: http://www.topspeed.com/motorcycles/motorc...er-ar65436.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Este aparut oficial sau.. e ceva asa... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate