Dinamique Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Buna, sunt Kora si am 19 ani....am un suzuki dr 350 de vreo 2 ani si vreau ceva mai mare. locuiesc in germania si am cam 2500 de euro + ce mai iau pe motorul actual. Prietenul meu vrea sa imi dea motorul lui pe 3000 de euro si sa-si ia el un ktm 300 exc. Eu cred ca merita sa dau 3000 pe o Yamaha YZ 400 din 2003...dar mi-e frica de ea... ce-mi sugerati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 nu te speria de yz, daca ai mers 2 ani pe dr350 nu ar trebui sa ingrozeasca.oricand poti limita puterea la o moto, invers e greul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 nu te speria de yz, daca ai mers 2 ani pe dr350 nu ar trebui sa ingrozeasca.oricand poti limita puterea la o moto, invers e greul Depinde mult cum a mers acei 2 ani pe DR. Oricum eu zic sa incerci,vorba lu soso,il poti limita oricand.Asa ca go for it ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 yz 400 f din 2003 nu exista e model putin masi vechi ,la 2500 poti gasi yz 426f sau daca ai rabdare si noroc yz 450 f care e motor serios .....si nu ai de ce sa/ti fie frica de el daca te/ai dat cu dr 2 ani ....sigur treaba e alta mai multa putre adica dublu dar senzatile sunt exceptionale..............vezi si honda crf 450 r super masinarie ...sau daca tot nu vrei asa tare pot lua cross 250 4 timpi ,yamaha suzuki sau hondaau cam 40/44 de cai gandeste/te si la varianta asta....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate