CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Poate reusim sa ne intalnim si noi intr-un numar mai mare....si sa mergem undeva in afara bucurestiului la o tura. destinatia o alegem, stabilim in functie de fiecare si de vreme, nu stiu daca o iasa gen "GBG" ) dar vedem.... astept pareri... Mesaj completat super!ma bucur ca sunt multi doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Poate reusim sa ne intalnim si noi intr-un numar mai mare....si sa mergem undeva in afara bucurestiului la o tura.destinatia o alegem, stabilim in functie de fiecare si de vreme, nu stiu daca o iasa gen "GBG" ) dar vedem.... astept pareri... Mesaj completat super!ma bucur ca sunt multi doritori eu sunt prezent daca nui frig afara si sa nu fie pe 7 noiembrie ca e cursa de mx la baicoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 eu sunt prezent daca nui frig afara si sa nu fie pe 7 noiembrie ca e cursa de mx la baicoi ce cursa?vreau si eu sa vin .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 cu motoarele? sau ... fiecare cu ce poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 cu motoarele? sau ... fiecare cu ce poate? daca te referi la iesire...de preferat cu motoarele dar sa vedem cat de frig o sa fie si cand si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate