CrashTestPilot Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Poate reusim sa ne intalnim si noi intr-un numar mai mare....si sa mergem undeva in afara bucurestiului la o tura. destinatia o alegem, stabilim in functie de fiecare si de vreme, nu stiu daca o iasa gen "GBG" ) dar vedem.... astept pareri... Mesaj completat super!ma bucur ca sunt multi doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowboarderro Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 CrashTestPilot a spus: Poate reusim sa ne intalnim si noi intr-un numar mai mare....si sa mergem undeva in afara bucurestiului la o tura.destinatia o alegem, stabilim in functie de fiecare si de vreme, nu stiu daca o iasa gen "GBG" ) dar vedem.... astept pareri... Mesaj completat super!ma bucur ca sunt multi doritori eu sunt prezent daca nui frig afara si sa nu fie pe 7 noiembrie ca e cursa de mx la baicoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 snowboarderro a spus: eu sunt prezent daca nui frig afara si sa nu fie pe 7 noiembrie ca e cursa de mx la baicoi ce cursa?vreau si eu sa vin .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 cu motoarele? sau ... fiecare cu ce poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2009 K@rbon a spus: cu motoarele? sau ... fiecare cu ce poate? daca te referi la iesire...de preferat cu motoarele dar sa vedem cat de frig o sa fie si cand si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate