Alex_NRG Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Traseu de 6-700 km pana in Grecia, 7-8 ore in fct de vreme. plecare sambata dimineata. Pe traseu, gogu zice ca vor fi conditii meteo ok (innorat, cu sanse mici d ploaie). Organizator Ianachim, deci se va merge alert (sa nu dormim pe noi, ca d alergat rau nu cred ca avem unde). Din ce stiu, sunt cel putin 3 motoare, Ianachim, Manuel_ktm si eu. Cine se mai baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 la ce ora se pleaca si de unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 la ce ora se pleaca si de unde ? iar esti pe plecare, tata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 iar esti pe plecare, tata? pai daca am liber si am cu cine cum sa nu ? ! recuperez ce-am tanjit toata vara si nu am apucat. apropos - nu te tenteaza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 pai daca am liber si am cu cine cum sa nu ? ! recuperez ce-am tanjit toata vara si nu am apucat. apropos - nu te tenteaza ? ma tenteaza, dar urmatoarele 2 wk am treaba drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate