The_One_Forever Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) ...stie careva unde pot sa indrept T-ul de la furca, mai precis jugul... este de la un scuterul Gilera Runner 200 st, auzisem ca se indreapta prin incalzire si apoi i se da forma initiala... asa o fi?? Multumesc Editat Octombrie 31, 2009 de The_One_Forever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Daca e indoita teava ar fi o solutie buna sa o scoti pe cea veche si sa o inlocuiesti cu alta facuta dupa model.Toata operatia tre facuta la un strungar priceput.am experimentat eu la un IJ Planeta cu multi ani in urma cand eram strungar si se stricase filetul de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Octombrie 31, 2009 Autor Share Postat Octombrie 31, 2009 Daca e indoita teava ar fi o solutie buna sa o scoti pe cea veche si sa o inlocuiesti cu alta facuta dupa model.Toata operatia tre facuta la un strungar priceput.am experimentat eu la un IJ Planeta cu multi ani in urma cand eram strungar si se stricase filetul de sus. tzeava este ok... piesa de care vin prinse amortizoarele este mai nasoala .. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 tzeava este ok... piesa de care vin prinse amortizoarele este mai nasoala .. ms Cam nasol daca este jugul insusi si cam greu de indreptat,ar merge incercat dar tre incalzit tot ansamblul si asta inseamna in primul rand o modificare a duritatii materialului(devine mai moale dupa racire)si oricum ti-ar trebui un stativ special pt.ca chiar daca ai reusi sa indrepti perfect jugul in momentul in care se raceste materialul se mai deformeaza . Mai bine si mai sigur cauta un SH ca nu ai ce face,banuiesc ca si telescoapele sunt putin afectate. Jugul e facut de fabricant sa se deformeze in caz de impact usor pt.a nu deforma cadrul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 ...stie careva unde pot sa indrept T-ul de la furca, mai precis jugul... este de la un scuterul Gilera Runner 200 st, auzisem ca se indreapta prin incalzire si apoi i se da forma initiala... asa o fi?? Multumesc cunosc eu pe un nene care poate sa ti-o indrepte suna-ma si o rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Bogdan Padure din cate stiu eu iti poate indrepta furca, tijele, dar jugul din cate stiu nu se indreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 multumesc mult de tot... dar am rezolvat cu un nene de la RATB , el zice ca o repara.. cica nu este mare smekerie .. acum astept dovada... va tin la curent.... ms inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 multumesc mult de tot... dar am rezolvat cu un nene de la RATB , el zice ca o repara.. cica nu este mare smekerie .. acum astept dovada... va tin la curent.... ms inca o data bre, nu lasa jambele pe mana unui nene de la RATB, caci daca le strica, te vor costa cat nu face. mai bine platesti pe un meserias sa ti le faca , decat sa incerci la strungar sau mai stiu io pe unde......parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 le-a facut nenea de la RATB... dar... nu asa exact asa cum trebuie... nu m-a costat mult... am pus furca, este ok, dar pe viitor o sa imi cumpar una noua.... multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate