Kozmin Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 Salutare din nou! Astazi dupa ce am ajuns acasa am observat ca imi curge telescopul pe spate, dreapta! Daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi despre ce ar trebui sa fac. Numai bine si asfalt uscat! Salve Si daca sunt sunt la faza de pus intrebari mai am una asa de moment: Cm care este viteza de croaziera si viteza maxima pentru un ETZ 250? Solo si cu pasager? Scuze daca s-a mai pus intrebarea!! Numai bine si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 (editat) Pai trebe sa-l desfaci si sa schimbi simeringul Dar eu am vazut care curgea si dupa schimbarea simeringului di cauza uzurii bucselor din interior Eu nu cunosc dimensiunile, mai cauta pe forum aici /index.php?...=telescoape+etz Editat Mai 8, 2006 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 Mercy mult de sfat! O sa vad ce pot face! Salve si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate