Sari la conținut

Kozmin

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    MZ ETZ 250 - '85
  • Numar Moto
    AR-90-ASS

Informații profil

  • Interests
    Motoarele, muntele, pescuitul, foto, etc

Kozmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Kozmin

    Bursa locala Arad

    asta inca mai ii valabil: MZ ETZ 250 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...985-134310.html negociabil 500 eu
  2. Kozmin

    Mz Etz 250

    Am reglat platina ca la carte, bujia la fel si tot nimic! Sa fie cumva edereglat avansul! Nush! Da..faza e ca avansul nush sa-l reglez! De bobina hab nab! Se poate verifica cumva daca e dusa! Sau numai prin inlocuire cu alta! Salve
  3. Kozmin

    Mz Etz 250

    Scanteia am verificat-o chiar atunci! Si da o scantei f buna! Ma gandesc sa nu dea cand trebuie! Dar...se poate ca dupa ce se incalzeste un pic motorul sa se deregleze avansul sau ceva de genu...pentru ca sincer iti spun nu prea ma pricep! Maine (adica azi) o sa ma uit pe la el...da la cunostintele mele slabe sanse sa -i gasesc buba! Slave si numai bine!
  4. Tot eu! Aceeasi poveste! Simt ca innebunesc! Pornesc bine de acas impreuna cu un prieten, fiecare cu motorache lui! Ajungem bine la "Zori de Zi" da cand sa plecam, pleaca numai el! Al meu, din nou, ma lasa sa ma uit la el ca bouuuuu! Nush ce naiba are! Cum frasu pot pleca cu el bine de acasa si cand sa plec nu! Am schimbat bujia ca am zis ca dc pusca pe toba o fi de la bujie, asa ca i-am pus noua acolo pe loc! Nmic! M-am uitat si la platina! Nimic! Nu a mai vrut sa porneasca nici de-al dracu! Sau... a dat de cateva ori sa porneasca, statea un pic la relanti si cand acceleram nimic! Hab na-am de ce sa ma apuc la el! Orice informatie e de folos sau chiar AJUTORRR! Tineti cont de faptul ca am plecat fara probleme cu le de acasa! Intr-un final am ajuns acasa....remorcat! Va salut cu faru...ca macar ala merge! Salve si numai bine!
  5. Kozmin

    Schema Motor

    Am eu ceva! Sper sa iti fie bune pozele! Salve si numai bine!
  6. Am inteles! Mercy mult de sfaturi! Am vazut ca esti din Arad. Poate ne intalnim la o berica! Salve si numai bine!
  7. Pe uleiul care l-am avut inainte scria! Ms Oricum! Deci ca sa inteleg raportul ptr MZ ramane de 20ml/L si dc ii in rodaj pot sa pun un pic mai mult (25ml/L)?? Salve
  8. Care a mai avut ulei Ulei Delphi - Non Marine?? Tot 20ml/1l de benzol se face amestecul! Ca mi-am luat si nu scrie nimic de amestec pe ambalaj! Asfalt uscat! Salve!
  9. Saua, sincer sa fiu ar putea fi un pic mai comoda dar e foarte buna si asa! Motorul este cumparat in starea in care il vedeti! Din cate am inteles, motorul si cotul sunt vopsite cu ceva vopsea termorezistenta! din pacate se cam duce in contact cu benzina! Oglinzile sunt cele care sunt puse dupa cumparare, semnalizatoarele spate si aripa fata! Turometru nu am pentru ca este modelul fara turometru! Dar ce sa fac! Asta e! PS Vezi ca ti-am lasat un PM! Asfalt uscat si numai bine!
  10. Si dupa cum am promis uite ca apar si niste poze! Sper sa te ajute in modificari! Asfalt uscat! Salve si numai bine!
  11. Hai ca faza cu M-onda Z-usuki ii destul de draguta! Dc esti asa curios o sa incerc sa iti satisfac curiozitatea cat mai repede posibil! Asfal uscat! Salve si numai bine!
  12. Asa am cumparat motorul! Dar mi-a spus ca saua ii de ceva suzuki! Sincer nush ce sa zic! Dc vrei o sa incercsa mai fac ceva poze (dc fac rost de aparat) si le pun! OK Asfalt uscat! Salve si numai bine!
  13. ETZ-ul meu are rezervor de honda VT 500E si eu zic ca arata destul de bine! Iti pun si o poza sa vezi cum arata! Din pacate poza nu ii prea clara! Sper sa se vada cat de cat! Salve si numai bine!
  14. Asta spui tu! Crezi ca ii cu mult mai buna Jawa decat MZ? Oricum fiecare cu parerea lui! Salve si numai bine!
×
×
  • Creează nouă...