Ramirezz Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Tinem legatura Numai bine foarte tare....... au fost 2 transalpuri cu un weekend inaintea voastra pe aceleasi meleaguri si aratau altfel peisajele pe acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 foarte tare....... au fost 2 transalpuri cu un weekend inaintea voastra pe aceleasi meleaguri si aratau altfel peisajele pe acolo ) mda, transalpistii astia merg numai pe shustache-n ... mda Mesaj completat am rezolvat cu pozele de la amicul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 mda, transalpistii astia merg numai pe shustache-n ... mda Lasa Stiffule ca asa o sa facem si noi data viitoare Ba nu, ca n-are farmec daca mergi pe burta Pana una alta, uite alta serie de jpeg-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 Lasa Stiffule ca asa o sa facem si noi data viitoare Ba nu, ca n-are farmec daca mergi pe burta Pana una alta, uite alta serie de jpeg-uri mooooa ce fatza am, mai aveti ma multe d-astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 Ce patisi Stiffule, a dat modestia peste tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 a dat mai degraba nea Stefan caldura prea tare de n-am putut sa dorm ete ce-am mai gasit, arta dom'ne arta, merci Tache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Frumoasa poza, daca ai pile la artisti uite ce se poate face Si da, Forever Two Wheels mi se pare cel mai potrivit slogan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate