Sari la conținut

scorpioanca

Membra
  • Număr conținut

    349
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    F650 GS '07
  • Numar Moto
    obligatoriu

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBF 500
  • Interests
    multe

Vizitatori Recenți Profil

2.576 citiri profil

scorpioanca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna fetelor, stiu ca asta este bursa de echipamente, dar nu stiu in ce alt loc sa postez. Imi vand motocicleta, un Bmw F650 GS, low suspension (pentru fete mici de inaltime, eu am 1,60). Mai multe detalii aici Daca stiti pe cineva interesant, un share ar fi de ajutor. Multumesc anticipat.
  2. Buna, stiti pe cineva interesat sa achizitioneze un Bmw F650 GS? Detalii aici. Multumesc.
  3. E1, portocaliu, 10 wati. Aveti idee unde gasesc? Multumesc.
  4. Buna, unde pot gasi un bec de semnal (E1, portocaliu, 10 wati)? La magazine, pauza. Multumesc.
  5. Bine-ai revenit! Un eveniment ceva unde sa ne povestesti pe indelete aventurile tale?
  6. Bre Gabone, nu merge link-ul ala de-l pusesi. Iote:
  7. Bravo Gabi&Monica, bine ati revenit sanatosi, hai si cu alte poze ca de-abia astept sa le vad.
  8. Inca odata multumesc pentru raspunsuri, dupa ce o sa rezolv cu imbunatatirea "design-ului" o sa pun poze, poate vor fi de folos cuiva. Mai am o mica problema: nu stiu cum se verifica/completeaza uleiul la acest model. M-am uitat pe manualul dat de ssminkly, am gasit doar sectiunea cu "Changing engine oil" nu si cum se verifica nivelul uleiului, asa ca mi-am cam prins urechile.
  9. Multumesc pentru raspunsuri. Ea este "inculpata" @ssminkly: 1,60 am inaltimea, iar dupa cum se vede din poza parbrizul este mic, am nevoie de ceva mai inalt ca sa merg confortabil la drum lung
  10. Buna, Mi-am luat de curand un F650 GS din 2007 si as vrea sa ii aduc cateva imbunatatiri, poate din experienta voastra imi puteti face cateva recomandari: - as vrea sa ii schimb parbrizul cu unul mai inalt, cel cu care a venit este destul de mic si as avea nevoie de o mai buna protectie impotriva vantului. Am cautat pe net, oferta este destul de slabuta ptr modelul asta, dar mai caut. - este cineva care si-a schimbat toba? Eu ma gandeam sa-i pun o toba mai "galagioasa", cea stock nu se aude mai deloc. Stiu, poate parea un moft, dar mie imi confera mai multa siguranta in trafic. - are cineva cartea in format electronic pentru acest model? Multumesc anticipat pentru ajutor/sugestii.
  11. Minunate fotografii, de calatoria voastra nu mai zic... Va dati seama ca suntem o gramada de oameni care asteapta cu sufletul la gura sa postati noutati pe site, da?? Sa va bucurati de drum in continuare!
  12. In curand, sezonul asta nu mai stau nemotorizata. Dau de veste, poate iesim la o plimbare
  13. Eu am stat in Viseu de Sus, zona este foarte frumoasa, sunt o gramada de pensiuni, iar oamenii foarte primitori. In plus, am fost mai aproape de Mocanita de pe Valea Vaserului /index.php?/topic/439070-octombrie-nordic/page__view__findpost__p__2149751
  14. Ah, Florenta! Ce frumos! Sper sa ajung si eu pe-acolo cat de curand. Daca mai ai poze, mai pune, te rog.
×
×
  • Creează nouă...