catalin_motociclistu Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 de curand miam cumparat si eu un dr de 350 si singura problema este ca nu mai am cu ce sa mai iau pantaloni si geaca restu leam loat adica casca .cizme.platosa.cotierae .manusi daca ma puteti ajuta cu ceva echipament ? va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 donez pantalon offroad dainesse, marimea 60 (?), cred ca in marime us ar fi un 40-42.. Eu am 1m85 si imi erau buni cand aveam 115 kg. au inclusiv genunchere proprii. se pot ridicica personal din bucuresti. detalii pe pm. Vezi poate ii mai are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzz Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Salut! Pantaloni si tricouri de cross am eu. da`mi un pm sa vedem cu ce te pot ajuta. o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate