Sari la conținut

yzz

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    pe unde apuc
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki bandit
  • Numar Moto
    IF O2 VBD

yzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. relu21

    ;) Sanatate , fericire si noroc alaturi de un sincer "La multi ani"!!!
  2. yzz

    manusi iarna

    manusi incalzite la preturi bune, raport calitate pret foarte bun, astept pm!
  3. Salut!! Legat de costumele de ploaie, eu am unul de la Alpinestars dintr-o bucata, care este excelent. Sunt foarte multumit de el si nu pot decat sa ti`l recomand si sa iti spun de unde sa il achizitionezi. Astept un pm.
  4. Salut! Pantaloni si tricouri de cross am eu. da`mi un pm sa vedem cu ce te pot ajuta. o zi buna!
  5. yzz

    SHOEI - Discutii Generale

    Am schimbat eu buretii din interior. mi-am luat o masura un pic mai mica, deoarece cei originali mi se pareau un pic cam mari si mi se cam misca casca in cap. acum totul este super beton. app eu am XR-1000 ROGUE size L, si sunt foarte multumit de ea. o port de aproximativ 10.000 de km, si pe caldura insuportabila, si pe frig de iti inghetau dintii in casca si nu am nimic sa ii reprosez. la ea am viziera clara cu pinlock, o alta viziera dark black care este si montata acum pe casca, chin guard, breath guard. ca intretinere a castii totul se face extrem de simplu : se scot obrajii, se spala si se pun la uscat ( nu la soare!! ), iar restul interiorului se spala la fel de simplu : se da viziera jos, se baga casca in cada se spala cu apa calduta si sapun lichid se clateste bine si se las de asemenea la uscat ( nu la soare!! ). casca asta merita toti banii!!!! sunt totusi tare curios unde s-a gasit casca la pretul asta de 220 de euro si chiar te rog sa dai un add sa imi zici : crazy_yzz@yahoo.com ( valabil la add si pentru buretii de interior, ii am eu ) Va doresct toate cele bune domnilor/doamnelor, sa ne vedem pe sosele si cati mai multi km !!!!!
  6. de curiozitate cat dai pe oglinzi, de unde le iei.... si dureaza cam mult pana iti vin... vezi daca nu intrebati nu gasiti ceva repede, ieftin si de preferat sa il fi primit ieri! )) de acum incolo orice consumabil si orice accesoriu moto : 0744 920 564 ( promit ca in 85% din cazuri livrez a doua zi, daca nu chiar in aceasi zi si preturile sunt super avantajoase )
  7. yzz

    Loc De Intalnire

    Traiane eu unu sunt bucurestean si giurgiuvean... dar niciodata nu voi opri la un grup de motociclisti opriti pe care nu ii cunosc sa ii iau in brate pe toti si sa ii pup prieteneste!! niciodata!!! baietii care mai sus spuneau ca au fost in gr de la bulgari ii cunosc si ii stiu COCOSEII SINGURATICI, buni baietii si toti ar fi salutat!!! cei pe care i-ai vazut tu si nu te-au salutat probabil erau niste cocalari prosti pe motociclete, tot mai des intalniti in trafic.... nu ne baga pe toti in aceasi oala... iar cu mersu in giurgiu app de locul de intalnire... in port este fff bine de acolo se pot alege plecari etc.. iar cu mersul incet asa e aberatie.... eu vin in gr cu a mea motoreta...dau ture si crede`ma ca turatiile motorului nu scad decat la semafor sub 4000-5000... nu stiu ce politist ar avea ce sa imi zica ca imi urla toba pentru ca este omologata si poate urla cat vrea. in fine... fiecare este motorist in felul lui... nu mai face comparatii si nu mai baga lumea in aceasi oala... si ca motorist exemplar ce sunt VA SALUT PE TOTI si va pup pe toti )))))) ASFALT USCAT!!!!!
  8. Un service care face ITP doar pentru motociclete este pe Sos Oltenitei, nr 10, la intrare in Popesti Leordeni, la firma Elfworkshop. Cei de acolo au singura statie ITP din tara doar pentru moto ( categorie A ). Sunt super ok, se misca repede si au pret bun 100 ron/moto. Nu aveti nevoie de programare apropo, dar mai bine dati un telefon sa fie baiatu care face itp-ul acolo ca este uneori plecat.
  9. SC ELF WORKSHOP STATIE ITP MOTO ,SCUTERE SI ATV-URI SERVICE SPECIALIZAT MODERN PENTRU REPARATIE MOTOCICLETE,SERVICE ROTI MOTO,VULCANIZARE,ECHILIBRARE SI CONTRACTE CU CASELE DE ASIGURARI :UNITA, ASIBAN, OMNIASIG ,ALLIANZ TIRIAC. www.elfworkshop.ro office@elfworkshop.ro sales@elfworkshop.ro Tel. : +40.369.85.10 Fax : +40.369.85.11 Mobil : +40.735.353.012
  10. ITP se face si la ELF WORKSHOP. baietii sunt super ok. merita incercat. eu sunt mai mult decat multumit.
  11. am si eu o intrebare am cumparat si eu o toba yoshimura pentru un bandit 650 din 2006, pe cutia tobei scrie 2007, oare este posibil sa nu se potriveasca!! va rog sa imi dati si mie un PM neaparat!! multumesc!!!
  12. yzz

    Accident Gradina Zoologica

    frate astia de la stiri abereaza rau de tot....citez: " martorii din zona gradinii zoologice, la o ora tarzie in noapte, foarte multa populatie pe acolo, gen faleza de la costinesti la ora 20:00, plin de lume abia te miscai, si vin 3-4 motoare cu o viteaza exceptional de mare, mare frate foarte mare ce sa mai, nici un F16 nu statea in spatele lor, ca doar deeeh aveau toti `busa au incercat aceasi motociclisti sa fac o schema cu combinatii luate X de cate N ori si prin teorema lu pitagora si a lui newton, a rezultat reactia chimica de atingere a doua obiecte metalice ( motoarele ) rezultand conform articolului 245 din codul bunelor maniere accidentul care s-a produs inexplicabilul si neimaginabilul, adica, intrarea in contact cu asfaltul care se afla la o temperatura de 23 de grade celsius si deci vatamarea celor doi bikeri " am incheiat citatul domnisoare blonde la pro-tv nici nu stie ce vorbeste, eu am vazut`o acum 2 zile am vazut foarte regulamentar in trafic, prin stanga a 2 refugii de tramvai, o intoarcere , U turn, pe o linie doar dubla continua si o parcare ca la carte laterala cu 3 sferturi din masina pe carosabil si un sfert pe trotuar.... parerea mea fratilor astia din romania de la media ar trebui putin batuti ca prea vorbeste gura fara ei!!!!!!!!!! pare rau de baieti si multa atentia pentru restu...!!!
  13. yzz

    Seara Blestemata

    imi pare rau de baiat! sa se odihneasca in pace acolo Sus!!! din pacate toti avem dreptate cu aceste refugii care sunt capcane pe sosele... nu au nici un fel de autocolant reflectorizant pe ele, nu stii cand iti apar in fata, eu era sa iau multe cu masina, cu mobra norocul meu nu mi-a iesit nici unul in cale... baieti trebuie sa fim atenti, foarte atenti, in ziua de azi probabil si un chistoc de tigare aruncat pe sosea ne poate darma...(( R.I.P. ....:-<
  14. cine imi poate da si mie o idee ce sa fac cu aparatoare de sub codita...in special vreau sa scpa de suportul ala imens de numar, sa`i ofer un look mai suparat din spate...:-?? stie cineva unde pot gasit ceva sa o inlocuiesc? nu as vrea sa bag bomfaierul in ea sa o tai... multumesc...; P.S. : cred ca nenea emppu ma poate ajuta cu aceasta informatie;
×
×
  • Creează nouă...