Sari la conținut

Intrebare


Postări Recomandate

Salutare

Am si eu o intrebare ; si-a luat un prieten de 14 ani un 125 exc 2 timpi si e cam inalta pt el

i-am lasat cat se poate spatele pana incepea arcul sa aiba joc...am inteles ca se poate cumpara un alt arc care permite motorului sa se lase si mai mult...vreau si eu detalii cum pot lasa la blana motoreta asta ca nu poate baiatu sa ajunga cu picioarele jos :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

EXC-ul se lasa din doua puncte jos - odata din jugul fata - se slabesc jugurile si se urca telescoapele inspre ghidon, eventual se monteaza si niste inaltatoare la ghidon ca sa poata urca mai mult. si al doilea mod se schimba arcul spate in functie de greutatea motociclistului. In nici un caz nu se lasa mai jos din arcul spate, deoarece se schimba tot jocul suspensiei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bine ca aveti voi picioare lungi si faceti misto de tinerele sperante, in vreo 2 ani ne trage pustiu o bataie de nu mai scriem nimic p-aici, ne mutam la coltul chopperistilor :P

 

varianta cu 85-ul e cea mai buna dar si merge si schimbarea arcurilor din furca si amortizor precum si eliminarea saibelor de preload :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu in urmatoarea ora de la cumpararea motorului am taiat din buretele sei, am reusit sa mai scad vreo 2 centimetri. daca ai un "pistol" cu capse (dinalea in forma de U) il poti face si tu acasa, nu e mare lucru, daca nu, cauta un tapiter.

 

PS. si acum ajung doar cu varfurile ambelor picioare pe pamant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

Niciodata nu umblam la suspensie ca sa ajungem cu picioarele pe pamint!!! Alt arc pentru alta greutate, umblatul la incarcarea arcului, lasatul furcilor in juguri sau chiar prinderile mai scurte ale amortizorului pe bascula nu fac decit sa strice geometria sasiului sau sa faca amortizoarele sa lucreze in zona gresita a cursei suspensiei si fac o motocicleta sa nu mai aiba aceleasi abilitati ca cele prevazute de fabricant.

Ii recomand sa cumpere o motocicleta pentru inaltimea lui si sa pastreze KTM- ul 125 pentru cind va putea sa mearga un pic mai bine.Si eu am unul la fel si pot spune ca este cel mai bun enduro pentru incepatori din ce exista la ora actuala pe piata.

 

Bafta! Razvan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok multumesc de sfaturi....cat priveste motoru mie mi se pare mult prea potrivit pentru varsta lui si pt cat stie el...e o motocicleta foarte intelegatoare care nu e nici foarte brutala nici foarte domoale....o sa incerc prin inlocuirea arcului..faza cu taiatu din burete mi se pare destul de complicata..o sa ma uit si de saua short legs..multumesc mult de sfaturi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...