MotoRocker Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Schimb motocicleta din semnatura cu un naked mai nou de 2001, maxim 35.000 km, stare tehinca si estetica ok. Eu cer pe Vulcan 3.800 euro, deci sa fie de o valoare apropiata, poate fi si mai mica, la care se adauga diferenta din partea nakedistului in ordinea preferintelor: Honda CB 750 Seven Fifty Yzmaha FZ6 - dezbracat Suzuki Bandit 600N (nu alea racite pe apa) Suzuki GSR de culoare neagra, de preferat.... sau cu orice naked, da de stire, poate-mi place si le maritam Bafta! Mesaj completat nu vrea nimeni? Mesaj completat up? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 am sa fac eu o intrebare la cineva sa vad ce zice de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 am sa fac eu o intrebare la cineva sa vad ce zice de schimb. merci! ai intrebat? ce-a zis? ce moto are? Mesaj completat sus! Mesaj completat ia ciomperu' nakedistuleeee Mesaj completat ap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate