galatzi_mic Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Salut.Nu prea am vazut detinatori de zx4 in tot forumul.Cine are sa puna o poza si sa zica ce probleme are cu ea. Eu detin un zx4 de 2 luni si nu am avut probleme la ea cu toate ca e din 98...E a-5-a motocicleta pe care o am Si 2 poze cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ai reușit să ii montezi crash pad-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 vezi ca mai sunt 2 topicuri cu detinatori de zx4r. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
galatzi_mic Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ai reușit să ii montezi crash pad-urile? DA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate