macacu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Cred ca regulile nu fac altceva decat sa strice spiritul locurilor.Peste tot sunt reguli acolo era o zona unde nu existau aceste reguli si de asta cred eu ca venea lumea,asta il facea diferit de Ciolpani sau alt circuit.Alergai de nebun pe campuri veneai cand vroiai si plecai tot asa.in cazul asta ar trebui faca acele reguli ciobanii(tigani) de acolo care pasc oile printre gunoaie si cu care m-am certat de dese ori cand am fost acolo.De fapt ei ar fi indreptatiti sa faca aceste reguli ptr ca,,circuitul,, se afla pe pamantul pe care ei l-au ocupat inaintea motociclistilor. Singura regula care este buna: FARA REGULA Cu prea multe reguli garantez ca lumea isi va gasi un alt coclau pe care sa se dea pana va veni si acolo un istet care sa faca reguli si tot asa mai departe. Faptul ca Dragonu a bagat bani acolo este de laudat dar el a facut asta din hoby,daca incearca sa-si recupereze banii o sa vada ca nimeni nu va plati nimic,el stia lucrul asta cand a inceput sa faca amenajari. Tot nu a inteles nimeni,comunism nu exista,este utopic,ce este al tuturor de fapt nu-i al nimanui si se supune legilor ... ,,nimanui,, Mesaj completat Pe alta parte cred ca este de bun simt ca fiecare care se da pe acolo si VREA,atentie si vrea,sa dea ceva,sa dea ptr ca Dragonu si altii au muncit si au cheltuit sa amenajeze.Nici la biserica nu iti baga nimeni mana in buzunar dar daca tu consideri ca poti contribuii la ceva cu ceva ptr casa Domnului sau la spritzul popii poti da niste bani si se considera ca ai facut o fapta buna deci constructia coclaului a inceput intr-o caterinca se plima unu cu buldozreu si i-am dat o sapga sa faca o turnanta apoi eu si cu jumba am inceput sa trecem in fircare sapt pe acolo si faceam cate ceva si in wknd cheta cert e k nici noi nu am recuperat banii daca cinva da 20-30 roni crede k suficent pt toata viatza e vb de bun simtz si mai e ceva mai sunt si niste atv pe acolo nu e nimeni care sa ii cunaste asa k baietzi doritori de frecat menta la coclau trebi sa puna de mai multe ori bani sau ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Cred ca regulile nu fac altceva decat sa strice spiritul locurilor. Peste tot sunt reguli acolo era o zona unde nu existau aceste reguli si de asta cred eu ca venea lumea,asta il facea diferit de Ciolpani sau alt circuit.Alergai de nebun pe campuri veneai cand vroiai si plecai tot asa.in cazul asta ar trebui faca acele reguli ciobanii(tigani) de acolo care pasc oile printre gunoaie si cu care m-am certat de dese ori cand am fost acolo.De fapt ei ar fi indreptatiti sa faca aceste reguli ptr ca,,circuitul,, se afla pe pamantul pe care ei l-au ocupat inaintea motociclistilor. Singura regula care este buna: FARA REGULA Cu prea multe reguli garantez ca lumea isi va gasi un alt coclau pe care sa se dea pana va veni si acolo un istet care sa faca reguli si tot asa mai departe. Faptul ca Dragonu a bagat bani acolo este de laudat dar el a facut asta din hoby,daca incearca sa-si recupereze banii o sa vada ca nimeni nu va plati nimic,el stia lucrul asta cand a inceput sa faca amenajari. Tot nu a inteles nimeni,comunism nu exista,este utopic,ce este al tuturor de fapt nu-i al nimanui si se supune legilor ... ,,nimanui,, M-i se pare destul de corect Editat Ianuarie 18, 2010 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 io unu sunt dintre cei care s-au dat de 3 ori si am dat 50 RON daca ceri mai mult mai bine merge lumea la ciolpani. cred ca discutia despre bani in legatura cu acest teren este gresita, inutila si contraproductiva inteleg f bine cheltuiala si efortul depus... dar a fost ceva voluntar si atat; altfel semana cu aia de pun o naveta de bere pe un loc de parcare public si iti cer bani ca sa parchezi acolo. adevaratul altruism e acela care nu se lauda. asadar daca ati facut doar din placere si pasiune acele cheltuieli , nu mai aduceti vb de bani (mie unu nu mi-a cerut nimeni dar am dat ptr ca am considerat ok acest lucru) . pasiunile costa. o stim fiecare din noi cand ne dam cu motocicletele. voi v-ati dorit ceva mai mult si e foarte ok. ceri ajutor financiar ptr dezvoltare nu taxa de participare! altfel se numeste afacere (chiar daca e in pierdere dar tot afacere se cheama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 io unu sunt dintre cei care s-au dat de 3 ori si am dat 50 RONdaca ceri mai mult mai bine merge lumea la ciolpani. cred ca discutia despre bani in legatura cu acest teren este gresita, inutila si contraproductiva inteleg f bine cheltuiala si efortul depus... dar a fost ceva voluntar si atat; altfel semana cu aia de pun o naveta de bere pe un loc de parcare public si iti cer bani ca sa parchezi acolo. adevaratul altruism e acela care nu se lauda. asadar daca ati facut doar din placere si pasiune acele cheltuieli , nu mai aduceti vb de bani (mie unu nu mi-a cerut nimeni dar am dat ptr ca am considerat ok acest lucru) . pasiunile costa. o stim fiecare din noi cand ne dam cu motocicletele. voi v-ati dorit ceva mai mult si e foarte ok. ceri ajutor financiar ptr dezvoltare nu taxa de participare! altfel se numeste afacere (chiar daca e in pierdere dar tot afacere se cheama) Ideea era sa obtinem bani de dezvoltare si nu taxa de intrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 deci constructia coclaului a inceput intr-o caterinca se plima unu cu buldozreu si i-am dat o sapga sa faca o turnanta apoi eu si cu jumba am inceput sa trecem in fircare sapt pe acolo si faceam cate ceva si in wknd cheta cert e k nici noi nu am recuperat banii daca cinva da 20-30 roni crede k suficent pt toata viatza e vb de bun simtz si mai e ceva mai sunt si niste atv pe acolo nu e nimeni care sa ii cunaste asa k baietzi doritori de frecat menta la coclau trebi sa puna de mai multe ori bani sau ceva de genu si asta ca sa nu caut mai mult... suna a taxa... e ok chiar si daca e taxa dar sa zici ceva ferm nu hai bai dati si voi ceva acolo dar de bun simt ... mai bine mai dati un ban si facti un banner mare pe care il agatati si pe care sa scrie cat s-a cheltuit sipozele membrilor fondatoi ; ca se doresc donatii ptr dezvoltare +o cutie de fier ptr bani... asa nu mai vine nimeni sa-ti dea banii tie sau altuia... ca vine unu nou pe acolo si daca din intamplare sunt si io ma duc sa-i cer banii ca io am investit acolo... ala nu stie cine sunt io (pot fi oricine de pe forum :macacu, dragonu, jumba, etc.) si uite asa apar discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 hai ca vaz ca tre sa fac niste precizari la ce am zis mai devreme. #1. nu am zis sa stabilim un abonament pentru utilizarea coclaului. faza cu 3 vizite = o "donatie" era un exemplu. fiecare da cum il tine buzunaru si cum se simte. io ziceam sa fie cineva care sa centralizeze donatiile si munca voluntara legata de coclau. #2. reguli. perfect de acord ca fix asta e farmecu coclaului, sa nu te caute nimeni in ciorba cand ai chef sa te dai de nebun. da vin si zic io ca o sa vina din ce in ce mai multi oameni. un minim de reguli de conduita evita discutii aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Ideea era sa obtinem bani de dezvoltare si nu taxa de intrare De asemenea este corect ce zice Dragonu Mesaj completat De asemenea este corect ce zice Dragonu PS.Sincer eu nu sunt de acord cu plata decat cine vrea sa faca asta,dar abia astept sa se mai duca zapada si sa ma dau si promit ca voi fi primul (dintre cei care nu au participat la munca)care plateste pe cei care au muncit acolo,in semn de respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Vad ca multi au sarit in sus,vreau sa imi spun parerea mea care este mai sus "speram ca cei care au venit moca o sa se simta si poate o sa ajute pe noul an 2010" am spus ajutor nici de cum nu am cerut sau am pus interdictie sau o regula, plus ca la mijloc mai este si cuvantul POATE O SA AJUTE,POATE asa o sa devina placere si pentru alti si o sa fim o comunitate gen coclau Editat Ianuarie 18, 2010 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Cred ca regulile nu fac altceva decat sa strice spiritul locurilor.Peste tot sunt reguli acolo era o zona unde nu existau aceste reguli si de asta cred eu ca venea lumea,asta il facea diferit de Ciolpani sau alt circuit.Alergai de nebun pe campuri veneai cand vroiai si plecai tot asa.in cazul asta ar trebui faca acele reguli ciobanii(tigani) de acolo care pasc oile printre gunoaie si cu care m-am certat de dese ori cand am fost acolo.De fapt ei ar fi indreptatiti sa faca aceste reguli ptr ca,,circuitul,, se afla pe pamantul pe care ei l-au ocupat inaintea motociclistilor. Singura regula care este buna: FARA REGULA Cu prea multe reguli garantez ca lumea isi va gasi un alt coclau pe care sa se dea pana va veni si acolo un istet care sa faca reguli si tot asa mai departe. Faptul ca Dragonu a bagat bani acolo este de laudat dar el a facut asta din hoby,daca incearca sa-si recupereze banii o sa vada ca nimeni nu va plati nimic,el stia lucrul asta cand a inceput sa faca amenajari. Tot nu a inteles nimeni,comunism nu exista,este utopic,ce este al tuturor de fapt nu-i al nimanui si se supune legilor ... ,,nimanui,, Mesaj completat Pe alta parte cred ca este de bun simt ca fiecare care se da pe acolo si VREA,atentie si vrea,sa dea ceva,sa dea ptr ca Dragonu si altii au muncit si au cheltuit sa amenajeze.Nici la biserica nu iti baga nimeni mana in buzunar dar daca tu consideri ca poti contribuii la ceva cu ceva ptr casa Domnului sau la spritzul popii poti da niste bani si se considera ca ai facut o fapta buna si mie mi se pare foarte corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Vad ca multi au sarit in sus,vreau sa imi spun parerea mea care este mai sus "speram ca cei care au venit moca o sa se simta si poate o sa ajute pe noul an 2010" am spus ajutor nici de cum nu am cerut sau am pus interdictie sau o regula, plus ca la mijloc mai este si cuvantul POATE O SA AJUTE,POATE asa o sa devina placere si pentru alti si o sa fim o comunitate gen coclau 'g3o' te lamuresc eu cum sta treaba ! Sunt persoane care au pus banii pentru acel "track" dar asta este un simplu Moft,nu a fost nimeni obligat .....s-a facut acel lucru din pasiune sau hobby. Problema este ca: cei care au pus banii( dau exemple ) Dragonu,Demonu,Jumba,kilo,Macacu,Stote si multi altii nu am de unde sa stiu numele tuturor.!! Nu vrem sa ne batem joc de acel loc in care fiecare invata' ceva,invata' sa fie motociclist etc....dar nu vreau cand merg in weekend La Coclau sa ma dau pe track si un POSESOR de GHIDON ca nu-l pot numi ATV-ist in loc sa copieze trackul " Merge la Soarta' " si taie o turnanta' sau o rampa' .....anul trecut era sa iau unul in plin si cred ca doare nu..!! Eu propun o solutie pt toata' lumea: cand La Coclau necesita o reparare sau o noua' modificare,stabiliti o sedinta' intr-un weekend la fata locului ....postati data acelui weekend aici si vorbeste toata' lumea face to face acolo cine vrea sa puna banii. kilo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 (editat) eu unu sunt lamurit si stiu cum sta treaba la coclau ideia cu sedinta e buna,si oricum sedinta a fost tinuta de exemplu dragonu,veteranu,marius,eu,jumba si a fost frumos am mai facut dragonu o nou sectiune la traseu iar faza cu POSESOR DE GHIDON am patit-o si eu de vo 3 ori si aici ai dreptate [si ma cunosti sigur sunt tipul cu lantu de ktm pe mana] deorece eu vin sa ma dau de placere si din cauza la un ... imi rup ceva si imi fac si biku zob cu respect, George Editat Ianuarie 22, 2010 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 eu unu sunt lamurit si stiu cum sta treaba la coclau ideia cu sedinta e buna,si oricum sedinta a fost tinuta de exemplu dragonu,veteranu,marius,eu,jumba si a fost frumos am mai facut dragonu o nou sectiune la traseu iar faza cu POSESOR DE GHIDON am patit-o si eu de vo 3 ori si aici ai dreptate [si ma cunosti sigur sunt tipul cu lantu de ktm pe mana] deorece eu vin sa ma dau de placere si din cauza la un ... imi rup ceva si imi fac si biku zob cu respect, George pai nu este greu sa mai facem una.. kilo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2010 regulile respectate sunt cele ale unui traseu de mx, reguli pe care nu toata lumea le cunoaste. nerespectarea unui minim poate duce la accidente grave pe care nimeni nu le doreste. ca dovada ca au fost ceva victime se pot posta aici ceva radiografii de catre cei patiti... in alta ordine de idei treaba cu investitia e simpla, am facuto din pasiune, va place pt ca d-aia veniti acolo, nu va baga nimeni mana in buzunar sau stabileste vre-o taxa de intrare dar daca vreti sa evolueze traseul spre "mai profi" ar fi minunat daca v-ati inplica domnilor. sa nu intru in politica dar acolo este o realizare TOVARASASCA, nu o investitie CAPITALISTA ce ar fi inclus gard, poarta de intrare si chitanta de abonament poate chiar un mic chiosc cu mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 deci pana aici va rog k ma ia draciiii nu se baga nimeni cu privatizarea cu mici acolo inafar de mine a fost ideea mea.......... fetelor unii se cearta si altzii isi vad de treaba acolo unii construiesc azi maine se dau altzii si habar nu un minim de bun simtz va pot spune din proprie experientza anu trecu mai aveam de recuperat vro 5 milioane dragoane fara suparare stii k eu sustzin treaba acolo dar multi nu intzeleg daca dai 20 de roni te dai toata viatza? si inca o chestie multzi au impresia k noi incercam sa facem vreo afacere acolo ps kilo fatzi mobra mai intai si hai in plm la munte sau te-ai facut marinar pt cine nu s-a prins glumeam cu faza cu micii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 ps kilo fatzi mobra mai intai si hai in plm la munte sau te-ai facut marinar pt cine nu s-a prins glumeam cu faza cu micii meetraaa'...! vine baiatu'.....sunt pe val..! dar o sa ma dau la martalogi ...ca tot anul 2009 am condus dastea' cu un singur bratz. de ghidon ..!! Mesaj completat ps kilo fatzi mobra mai intai si hai in plm la munte sau te-ai facut marinar pt cine nu s-a prins glumeam cu faza cu micii meetraaa'...! vine baiatu'.....sunt pe val..! dar o sa ma dau la martalogi ...ca tot anul 2009 am condus dastea' cu un singur bratz. de ghidon ..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2010 iete-te la el ce mandru si chipes se tine, bre, ti-a zburat sapca la pesti.... te-ai antrenat la mers cu o mana ca sa ne dai rusine si acu faci pe neantrenatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 iete-te la el ce mandru si chipes se tine, bre, ti-a zburat sapca la pesti.... te-ai antrenat la mers cu o mana ca sa ne dai rusine si acu faci pe neantrenatu' Metra' aici mai prins...!!! M-am ...ce sa mai..! dar sti ca la nisip este mai greu...acum sa vadem ce iese..si m-am antrenat si la Beutura'...! kilo. Mesaj completat iete-te la el ce mandru si chipes se tine, bre, ti-a zburat sapca la pesti.... te-ai antrenat la mers cu o mana ca sa ne dai rusine si acu faci pe neantrenatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Pai baeti , pana una alta noi ne dam, "nu conteaza vremea." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Pai baeti , pana una alta noi ne dam, "nu conteaza vremea." bravo voua adevarati enduristi si eu ma dau la mne pe aici dar nu prea am cu cine sint multi "fetite"le ingheata!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 dragoane un telefon n-ai dat... ia si de la mine poze de saptamana trecuta... Mesaj completat sau din ciclul patinaj artistic pe lacul pantelimon... Mesaj completat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Pai baeti , pana una alta noi ne dam, "nu conteaza vremea." Nenea Dragonu are akolo o saritura shubreda' s-a terminat cu o shaworma sau nu ..!! Sau ai incercat o Nicorotikaba din care a rezultat o Isucitokaba..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 (editat) Se numeste lumanare si nu s-a terminat cu shaurma asa cum procedezi tu de fel dar ce sa mai, fati dreq mobra si hai la coclau ca esti cam scump la vedere. MARINARULE. Editat Februarie 14, 2010 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Februarie 14, 2010 Share Postat Februarie 14, 2010 Se numeste lumanare si nu s-a terminat cu shaurma asa cum procedezi tu de feldar ce sa mai, fati dreq mobra si hai la coclau ca esti cam scump la vedere. MARINARULE. Pai se mai intampla' daca ma dau foarte puternic...!!! HEHEHE... apar si eu pe acolo ...dar sa repar motoreta.. Si ma las asteptat ca PASTRANA ,...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 (editat) sal,avem o problema care sincer ma deranjeaza,atasez poze va las pe voi sa da-ti idei ce ..... celor care detin conserve si vad ca le plac sa isi bata joc de munca noastra Editat Martie 7, 2010 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free ride Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 sal,avem o problema care sincer ma deranjeaza,atasez poze va las pe voi sa da-ti idei ce ..... celor care detin conserve si vad ca le plac sa isi bata joc de munca noastra pacat de munca voastra..eu propun sa face-ti la fel ca baiatul din poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate