The_One_Forever Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Am un Gilera Runner 200 ST 2008 si trebuie neaparat sa schimb uleiul din furca, si nu stiu ce cantitate de ulei sa pun.... cine ma ajuta si pe mine....??? toate cele bune multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 de ce tb sa-l schimbi? in principiu cred ca trebui pus ulei atunci cand se strica simeringul si se pierde. Dc nu a curs dintr-un amortizor, masoara cat scoti si atat tb sa bagi apoi. In general ajunge un litru pt ambele amortizoare si iti mai si ramane. Iti recomand sa pui 5W, orce alt ulei mai gros (10W etc) face ca furca sa devina rigida si inconfortabila si, dupa parerea mea, se pierde si din siguranta, invers decat in cazul masinilor acolo unde suspensia rigida confera stabilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 mie nu mi mai functioneaza amortizoarele, ce poate sa fie? am cautat sa le cumpar noi da nu gasesc decat pe easy vreo 300 euro..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate