Vizitator AdrianB1 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Am nevoie să transport motocicleta la service Honda (Inter Motorcycle) de pe TimiÂşoara (Drumul Taberei, spre termocentrală). Motocicleta e acum în zona stației de metrou Pipera Âşi nu merge prin forțe proprii pentru că nu are talon, număr Âşi are furtunele de golit instalația de răcire desfăcute (a fost golită peste iarnă Âşi nu le-a pus nimeni la loc). Plătesc rezonabil, distanța e de vreo 16 km. Acțiunea trebuie să se desfăÂşoare mâine pe la 15:30-16:00, la service închide la 17:30. AÂştept un răspuns aici sau pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Daca maine lucrez tot schimbul 2 te pot ajuta cu mare placere dimineata spre pranz. Daca lucrez schimbul 1, sorry. Da-mi un tel. la 0726.121.821 dupa ora 17.00(AZI) ca sa iti pot da un raspuns ca lumea. Daca e sa rezolvam, nu pot decat pana in ora 14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Tocmai am vorbit la telefon, e la servici Âşi nu poate mâine. Caut în continuare o variantă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Tocmai am vorbit la telefon, e la servici Âşi nu poate mâine. Caut în continuare o variantă Eu sunt varianta NON-STOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Eu sunt varianta NON-STOP Ti-ai reparat OZN-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Ti-ai reparat OZN-ul? aproximativ... asa ca ne vedem la mare, sper sa vii si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 Mulțumesc de ofertă, dar deja mă apropii de 1000 km de la revizie, nu mai e cazul. Anunțul era acum o luna Âşi jumătate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate