RaceTuning Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Motoarele L6 de automobile facute de BMW sunt cunoscute pt fiabilitatea si performantele lor comparativ cu orice rival chiar(V6 de la Mercedes sau L5 sau V6 de la Audi) nu mai vb de orice L4 chiar si de la ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 cateva facute de mine...motorul cica va fi aproape sigur folosit... touring...LT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 v6 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Lav...000_v6%2078.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 arata bine mobra , da parca-i scoasa dintr-un film SF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 da, honda a avut pe piata motor in 6 dar nu a avut mare succes. am mare respect pentru honda insa cumpar bmw. motivul este ca bmw vine cu solutii de top aplicabile mai repede. restul fac un fel de ecou. as vrea sa am o honda, insa de cate ori o pun langa omologul bmw nu are nici o sansa. in rest cred ca honda iti da o liniste si o siguranta inexistenta la bmw, unde mereu se intampla cate ceva. motorul asta bmw este scos, asa cum spune khk pentru viitorul lt, ce va ataca segmentul big tourer lasat vacant de goldwing in america. desi interesant, conceptul prezentat nu cred ca are potential comercial real, cred ca e numai un fel de postament pentru motor, obiectul prezentarii in sine, ceva de genul, am un motor, fa-i un soclu. nu am sa cumpar lt in 6, ma uit la ele ca la o curiozitate tehnica, mi se par mari si greoaie - ma refer la lt, goldwing. ce mi-ar placea e un rt cu motor de gt. eu nu fac decat touring, in oras nu circul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate