Zuga Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) am un r1 din 98 q carene d circuit..... am fost la rar pt autenticitate sh nu imi face decat dak schimb fartu krena fata sh toba.... ma poate ajuta cineva q niste piese????? Labus_adik1@yahoo.com 0729830813 Mesaj completat Scuze, puteti muta acest topic la "Cumparari" , va rog frums. Am facut la repezeala topicu si dupa am vazut unde l-am postat Imi cer mii de scuze !!!! Editat Noiembrie 11, 2009 de Zuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 am un r1 din 98 q carene d circuit..... am fost la rar pt autenticitate sh nu imi face decat dak schimb fartu krena fata sh toba.... ma poate ajuta cineva q niste piese????? Labus_adik1@yahoo.com 0729830813Mesaj completat Scuze, puteti muta acest topic la "Cumparari" , va rog frums. Am facut la repezeala topicu si dupa am vazut unde l-am postat Imi cer mii de scuze !!!! dar chiar aici la umanitare? inteleg sa il faci la repezeala la vanzari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuga Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 dar chiar aici la umanitare?inteleg sa il faci la repezeala la vanzari ... Imi cer scuze, ce pot face mai mult ptr a intelege ca am gresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 In primul rand tre sa scrii romaneste, ca sa te-nteleaga si ceilalti forumisti care au trecut de varsta acneei. in al doilea rand, exista o seciune speciala la Bursa - Cumparari - Piese de schimb. Nah: /index.php?showforum=31 (Inainte de a da publica acolo, intra la Vanzari - Piese din dezmembrari, ca sunt baieti care pot avea deja ce ti trebuie tie) PS: stiu ca nu e frumos, da daca chiar nu gasesti, RAR-ul trece si cu spaga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate