sebigansca Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 salut, am dat si eu cu motoru pe jos din cauza unui pieton prost care mi-a aparatu brusc in fata , nu aveam viteza mare ( vreo 40 ) dar tot mi s-a rupt oblinda de pe partea stanga si mi s-a spart carena as dori sa cumpat un sistem de prindere pt oglinda, sau daca stie cineva cum pot sa improvizez o prindere mi s-a rupt de acolo de unde se misca pentru a se regla, bratul de prindere e ok, la fel si oblinda va mulumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Cel mai simplu e sa comanzi la louis una noua... Carena o repari la Hellryder... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Mai 11, 2006 Autor Share Postat Mai 11, 2006 Cel mai simplu e sa comanzi la louis una noua... Carena o repari la Hellryder... ok o sa caut la louis, ai idee cam cat costa ? cine e hellryder ? cum dau de el ? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Nu stiu cat costa, dar nu este mult, shi nu prea are rost sa faci improvizatii din astea... De Hellryder dai pe forum cred ca aici la service are posturi... Repara carenele de nota 11 shi vopsit tot la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate