Andra Bad Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Sal mihai si Sergiu! Eu sunt noua acum pe forum si miam luat anul trecut o java si as dori niste sfaturi de la voi baietzi! Si as vrea sa iau si ceva piese de la mihai daca se poate..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 CAM CE SFATURI TE-AR INTERESA draga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Salut Andra...sa inteleg ca esti din Iasi daca te adresezi mie si lui Sergiu.La capitolul sfaturi Sergiu ti le poate da deoarece el are mult mai multa experienta.La capitolul piese imi poti spune ce doresti ..de jawa am putine si in general le dau ieftin..dar mai intai consulta listele postate de Sergiu ,vezi daca pretul meu este bun si daca nu exista in alta parte vreo oferta mai buna... ...numai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate