Giny Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) Ce poate fi mai frumos decat un concediu pe motor? Vreme frumoasa, benzina in rezervor, mancare, ploaie, zapada, tovarasi de hoinarit prin padure, de toate au fost Si ceva filmulete pasul_tihuta.avi hopa_XT.avi hopa_RM.avi prin_padure.avi pasul_prislop.avi Editat Mai 12, 2006 de Giny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Foarte frumos ! Felicitări Âşi la mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 Pitoresc, ce sa mai! De ce n-am eu bani sa-mi iau si enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Mai 14, 2006 Autor Share Postat Mai 14, 2006 Munceste, economiseste si o sa ai satisfactii pe masura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Munceste, economiseste si o sa ai satisfactii pe masura. Perfect de acord, dar stii cum e omul (mai ales si roman si Borkonnen): "sa-mi iau inca una sau s-o vand pe-asta si sa mai pun niste bani pentru una mai belea". Cu toate astea, un naked si un enduro in garaj ar satisface probabil 90% din nevoia de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Mai 15, 2006 Autor Share Postat Mai 15, 2006 Eu zic ca 7 motoare miar fii deajuns Unu pt fiecare zi a saptamanii Visele ne imping infata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biker99 Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 (editat) nice ride man in apa tu ai fost? ca nu prea se vede in imagine asfalt uscat ps: felicitari pt Xt-ul nou Editat Mai 16, 2006 de Biker99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate