Sari la conținut

Borkonnen

INACTIV
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.firefly.ro

Profil

  • Locatie
    Bucuresti + Tg. Mures
  • Numar Moto
    in spate

Borkonnen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ai sensibilizat comunitatea, batrane. Pana si ShowNoMercy, cu pentagrama in avatar, te indreapta catre cele sfinte.
  2. Pai acolo am cautat, da' in loc sa dau anuntul acolo, l-am bagat, ca prostul, aici. Oare se poate muta?
  3. Deci cheltuiti 7 milioane pe cauciucuri? HUUUOOOOOOO!
  4. Caut un cauciuc second de 180/55 zr17. Culmea, n-am prea gasit topicuri pe tema asta. Ma, voi ori nu va dati, ori cheltuiti 7 milioane pe cauciucuri.
  5. Un amic care are nevoie de o pompa de apa pentru ZZR-ul lui. Ma gandeam ca imi dati vreo idee, pe unde sa caut. In principiu noua, dar nu e exclusa nici varianta second.
  6. Patru sute!? Mersi. O sa merg acuma, mai pe la pranz. Nu-mi zi ca te-ai angajat la Selgros in Bucuresti!
  7. Trebuie sa plec azi din oras cu mobra si acum mi-am dat seama ca mi s-a terminat tubul de spray. Si au trecut vreo 300 km de la ultima ungere.
  8. Ceva era putred inca de la inceputul discutiei. Amandoi, si Dr. Jeckyll si Mr. Hyde, erau la fel de agramati. Eu am pus-o pe seama faptului ca au mers la aceeasi scoala. (Sau, mai degraba, ca n-au mers).
  9. Il am eu. Iti fac un CD si ti-l aduc miercuri, la arc, daca vrei. Stai ca tu esti din Sibiu, acuma vad Deci, miercuri la arc?
  10. Sa nu uitam de "Starfuckers No. 9 - The Anal Explosion"
  11. Borkonnen

    Mihai Bravu, Prosper

    Uite, aici nu-ti dau dreptate. Mi-a taiat si mie unul calea tot pe Mihai Bravu, inainte de pasajul Muncii. Eu veneam dinspre Dristor, in fata mea, la vreo 30m tocmai trecuse gramada de masini, iar un tembel care iesise din pasaj si vroia sa faca stanga, sa intre pe Rodul Pamantului (chiar in fata spitalului), n-a mai vazut ca vin si eu, singur, pe bulevard cu trei benzi, pe banda din mijloc, cu faza lunga si cu maxim 60 la ora. El era oprit pe liniile de tramvai si, culmea, l-am vazut chiar ca se uita la mine. In momentul in care am ajuns aproape de el, a tasnit si m-am trezit infipt in usa nevesti-sii. Tanti mai era si gravida! Bineinteles, omul nu m-a vazut, se uita de fapt la nu stiu ce pietoni!? Mare noroc ca n-aveam viteza, altfel imi stricam si motoreta si ma stricam si pe mine, se mai soca si femeia gravida (desi, daca aveam viteza, probabil ca treceam de el odata cu gramada de masini din fata mea si nu se mai intampla nimic). Soferul - psiholog, om cu mintea la cap, se tot scuza ca nu m-a vazut. M-am tot gandit ulterior la situatie si la cum as fi putut s-o evit si nu cred ca as fi avut cum. Eram atat de aproape de el cand a tasnit, ca nu-mi aduca aminte sa fi apucat sa pun frana. Acuma claxonez in draci la fiecare intersectie, strada secundara sau situatie cenusie. O sa-mi cumpar un costum de Ronald McDonalts si o casca cu girofar. R.I.P., brother!
  12. O musca de 95 de kile. AAAAAAA! Nu musc ma, sunt bland daca-mi beau cacaua de dimineata.
  13. As pleca si eu pe GSX din Bucuresti sambata seara, dar n-am cort. Asadar: caut blonda sub 70 kg cu sanii mari si loc in cort pentru un Borkonnen.
×
×
  • Creează nouă...