shakal Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Azi mi-a spus un taximetrist ca miercuri - 10.05.2006 - a fost un accident grav in Timisoara pe calea Buziasului. Motociclistul a intrat cu viteza in intersesctie si s-a lovit de o dacie papuc. Din vorbele taximetristului - el a chemat ambulanta - motociclistul s-a infipt in botul masinii. In urma impactului motociclistul a zburat efectiv peste masina si motocicleta l-a urmat dar, a ramas pe capota conservei. Stie cineva mai multe detalii?? Cine e motociclistul?? Ce s-a intamplat de fapt ? Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mst Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 lugojului sau buziasului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Sper ca avea protectii si e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sohei Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 la fel sper si eu ..sa nu fi patit nimik ..sunt din acelasi oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Mai 13, 2006 Autor Share Postat Mai 13, 2006 Sper ca avea protectii si e ok Avea protectii dar, cred ca si-a rupt cate ceva. lugojului sau buziasului ? Lugojului, scuze dar muream de oboseala. Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 Auzisem shi eu ceva de accidentul asta.. din cate am intzeles era ceva vitezana... Dar mai multe nu shtiu... Sper ca ii ok omu'... Ca motoru' banuiesc ca ii varza... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 azi am vorbit cu baietii de la Temeco si mi-au spus ca era un tip cu un bmw alb,ar fi dat intr-o dacie papuc care a trecut de pe banda unu pe banda doua,motociclistul foarte grav si din cate am inteles s-au gasit cativa destepti si i-au scos casca.nu stie nimeni ce a fost exact acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate