Andi Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Am auzit voci pentru Herastrau pe motoare si voci pt. KTM. Cum ramine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Eu as zice KTM, poti sa mananci ceva bun ... si e mai cald decat in Herestrau. Motoretele pot sta bine merci afara si lumea la caldura Asta in caz ca vrea sa vina lumea cu motoreta, daca nu, ce rost are in Herestrau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 la greta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 18, 2004 Autor Share Postat Februarie 18, 2004 Si eu as zice la Greta! Deci la 19.00 la Greta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 18, 2004 Autor Share Postat Februarie 18, 2004 da' unde-i Greta asta ? Ai o harta aici: http://www.toofast.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate