renegatu'wannabe Postat Mai 13, 2006 Share Postat Mai 13, 2006 Am vazut azi aproape live(adica dupa30sec-un minut am ajuns si eu) un accident pe Colentina aproape de ceas,un Suzuki Dr alb-albastru a intrat intr-o Dacie care cred eu a intors fara sa se asigure.Baietii de pe motor erau ok,motorul nu prea era sifonat,curgea ceva ulei sau lichid de frana dacia era botita pe partea stanga/spate,soferul era un ospatar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 Bine ca au scapat teferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Mai 14, 2006 Share Postat Mai 14, 2006 cu toate ca stau prin zona , nu am vazut accidentul... bine ca au scapat teferi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 exista si accidente usoare! nu imi vine sa cred.. ar fii si cazu sa se mai calmeze numarul de victime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate