Go-Getter Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 http://www.mean-machines.de/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 foatrte frumoase exact pe sufletu meu multimesc :cheers numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 Nice.Frumoase si cu aer retro reusit. A doua imi place cel mai mult. ....da clar ironheadul e demential da nici cu restu nu mi-ar fi rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 (editat) Super toate. PSYCHO KING e preferata mea. Editat Noiembrie 24, 2009 de scaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Adevarul e ca mie-mi place si Black Baron: Poate si fiindca a fost prima, care am vazut-o prin reviste, de la Mean Machines, dar mai mult ca sigur pt. ca-i un EMW, iar astea se customizeaza mai rar. Editat Noiembrie 25, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 io cred ca iti place pentru ca seamana cu simsonul awo , daca dai aripile jos de pe el nici nu mai trebe modificat parcai exact asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 io cred ca iti place pentru ca seamana cu simsonul awo , daca dai aripile jos de pe el nici nu mai trebe modificat parcai exact asta seamana da nu rasare............ ............asta e R35 nu 25 cu care seamana awo, are cadru din tabla ambutisata nu teava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) io cred ca iti place pentru ca seamana cu simsonul awo , daca dai aripile jos de pe el nici nu mai trebe modificat parcai exact asta Eh... stii tu care-s treburile de ma ung la inima... Zi ca tie nu-ti place, da' chiar deloc. seamana da nu rasare............ ............asta e R35 nu 25 cu care seamana awo, are cadru din tabla ambutisata nu teava Pe bune? N-as fi stiut si @robychopper la fel. Multam de luminare. Editat Noiembrie 26, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate