Sari la conținut

Accident Cu Scuterul La Iesirea Din Timisoara


mst
 Share

Postări Recomandate

Salut!

 

Azi cand veneam de la Sag (iarba verde) la intrarea in Timisoara, imediat dupa Metro era un om pe margine, un scuter picat si o masina oprita, de asemenea o masina de politie si niste oameni care il ingrijeau pe cel ranit.

 

Chiar cand ziceam sa sunam la politie ca o tampita era sa dea peste noi ca circula ca proasta am vazut ca e ceva pe partea opusa si politie.

 

Am oprit si am filmat si am facut poze. O sa vad cum fac sa micsorez pozele si poate le pun aici. Filmarea deocamdata nu, pt ca e mai complicat ca iese cam mare filmul. poate daca vor fi adminii de acord, dupa ce vad cam cat iese de mare si la ce calitate.

 

Initial am crezut ca masina oprita l-a lovit pe omul cu scuterul, dar pana la urma s-ar parea ca a fost putin altfel. nu prea am cerut multe detalii ca nu voiam sa ma ia politistii la intrebari si sa imi ceara caseta pt ancheta.

 

Probabil erau 2 oameni pe scuter, unul cam la 40 de ani(ranitul) si altul cam pana in 30. Protectii nimic, cred ca erau cam beti, cel putin cel care nu era ranit arata cam ciudat si politaii il intrebau ce a baut. Cel ranit cred ca a condus si la un moment dat s-a dezechilibrat si au cazut, moment in care s-ar putea sa ii fi acrosat si o masina (desi nu as baga mana in foc, mai degraba oamenii au oprit sa ii ajute).

 

Cel care conducea scuterul a dat cu capul de pamant si era lovit, era sange pe asfalt probabil cum s-a lovit si fusese pansat la cap si la o mana de oamenii prezenti. am stat pana a venit salvarea si l-a luat. nu prea vorbea, cred ca il cam durea. era semi-constient. In afara de niste rani la picioare si la maini singura problema parea sa fie rana de la cap, care cred ca a fost destul de serioasa totusi. Celalalt om nu prea avea nimic, putin sange pe nas (poate chiar sangele ranitului) si tricoul zgariat langa gat.

 

A venit salvarea, i-au imobilizat gatul si l-au luat pe om.

Se pare ca televiziunile locale nu prea sunt interesate de filmare, cel putin una m-a refuzat, la restul nu gasesc date de contact. Au zis ca i-ar fi interesat daca era omul ranit rau, sau vreun accident cu 10 morti.... ce gandire.

 

Deocamdata atat. Aveti grija cum mergeti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un pic offtopic?.. ii offtopic in toata puterea cuvantului.

 

si oricum 2 mosi pe un piaggio fara nici un fel de protectie?.. daca nu ii nimic grav, o meritau ca nu ii cazu sa fac cascadorii la 60 fara casca cu unu beat pe post de pasager. data viitoare o sa mearga cu autobuzul, garantez.

 

faza cu "mai multi morti si raniti ca nu avem ce difuza" era evidenta, la noi conteaza mai mult gradul de soc al spectatorului decat stirea in sine. fara drama si lacrimi nu se face audienta. asta e, daca asa ne-am invatat. eu personal nu ma mai uit la stirile de la ora 5, am problemele mele nu trebuie sa le ascult si pe a altora.

 

ascultati Parazitii - Ultimul buletin de stiri de la ora 5

si o sa intelegeti ce vreau sa spun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am promis cateva poze. mai am, dar deocamdata nu le pun

un prieten a auzit in seara respectiva jandarmii vorbind despre cineva care a murit cu un scuter. e posibil sa fie chiar de la accidentul asta, pt ca omul era lovit la cap, se vede si sangele de pe asfalt.

 

 

 

hpim102328wg.th.jpg

hpim102627pc.th.jpg

hpim103628wc.th.jpg

Editat de mst
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...