acladdesign Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 baga cineva un namol de buzau? claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 baga cineva un namol de buzau?claudiu da. ne vedem acolo Mesaj completat da. ne vedem acolo a fost fain. vreme buna, traseu' obisnuit de buzau (cam prea rapid as zice) Mesaj completat iaca si un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2009 da. ne vedem acoloMesaj completat a fost fain. vreme buna, traseu' obisnuit de buzau (cam prea rapid as zice) Mesaj completat iaca si un filmulet frumos.eu am ajuns la cislau impreuna cu braccio si blue led(razvan si mugur)unde am parcurs traseul pe care eu nu reusisem sa-l termin la prieteneasca. vreme super,traseu frumos,sustinut,pe uscat relativ facil(pe ud stiti )baieti de toata isprava. cine nu a terminat la prieteneasca, merita sa bata drumul pana acolo,sa vada ce a pierdut. cla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate