arrakis Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 (editat) Salut, Am si eu o cerere mai speciala , in sensul ca nu este legata de moto. Am o chitara travel si nu prea sunt multumit de marginile rabatabile (prea subtiri - nu te poti sprijini in ele asa cum trebuie; in plus si-au facut un joc la mai putin de 3 sapt de la achizitie). Am nevoie ca marginile alea sa fie facute din fibra de sticla: 1. Chitara in forma actuala: 2. Simularea aproximativa a modificarilor (latimea marginilor trebuie sa fie de aproximativ 4-5 cm): Aspectele care ma intereseaza cel mai mult: - durabilitate (marginile acelea suporta ceva presiune din partea corpului, dar nu exagerat de multa); - costul (chitara m-a costat 400 ron si nu sunt dispus sa mai investesc prea mult in modificarea aceasta); - aspectul e pe ultimul loc; utilitatea ma intereseaza cel mai mult, iar la aspect vreau doar sa arate decent. Daca lucrati in fibra (sau daca cunoasteti pe cineva priceput), lasati-mi - va rog - date de contact si costul lucrarii. Editat Noiembrie 25, 2009 de arrakis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate